Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



Wikipost
Problemy z rezerwacją lub odprawą? Spróbuj na http://legacy.ryanair.com/


 [ 234 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 22 Cze 2022 11:40 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 Lip 2012
Posty: 3583
srebrny
@Kashpir ja zawsze korzystam z tego zaplanuj -> mapa połączeń i wybieram z jakiego lotniska na jakie -> zobacz więcej cen i śmiga elegancko, miesiącami pokazuje ceny
_________________
"Ten, kto znalazł się za drzwiami, pokonał najtrudniejszy etap podróży" - przysłowie duńskie
Image
Góra
 Relacje PM off
Kashpir lubi ten post.
 
 
#222 PostWysłany: 25 Cze 2022 17:39 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Lip 2011
Posty: 1081
Loty: 318
Kilometry: 1 005 125
niebieski
Może poradzicie. Anulowano mi lot BER-KRK Ryanairem i chce go zmienić na inną datę, ale po kliknięciu w zmień rezerwacje na stronie wywala błąd i wraca na stronę główną, a przy próbie zmiany tego przez apkę krzyczy, że bilet kupiony przez OTA, a kupowane bezpośrednio na stronie Ryanair. Jaki pomysł jak zmienić datę lotu? Na czacie bot się zapętla...
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#223 PostWysłany: 25 Cze 2022 17:49 

Rejestracja: 20 Paź 2019
Posty: 1515
Ostrzeżenia: 2
srebrny
Wpisz fraze "real agent" i zalatw z konsultantem.
Góra
 Relacje PM off  
 
#224 PostWysłany: 25 Cze 2022 22:57 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Lip 2011
Posty: 1081
Loty: 318
Kilometry: 1 005 125
niebieski
Musieli coś zmienić - po wpisaniu tej frazy dalej zapętlenie i zero pomocy...
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#225 PostWysłany: 25 Cze 2022 23:21 

Rejestracja: 29 Cze 2015
Posty: 7129
srebrny
Może live agent?
Góra
 Relacje PM off  
 
#226 PostWysłany: 25 Cze 2022 23:32 

Rejestracja: 16 Paź 2015
Posty: 3314
Ostrzeżenia: 1
HON fly4free
ledakar napisał(a):
Musieli coś zmienić - po wpisaniu tej frazy dalej zapętlenie i zero pomocy...

W godzinach pracy po wpisaniu live itp musimy kliknąć aktywny napis, bodajże

Muszę się skonsultować

Wtedy, w zależności od ilości osób w kolejce kiedyś tam porozmawiasz
Ale z powodu rezerwacji przez ota będzie zapewne problem.
Góra
 Relacje PM off  
 
#227 PostWysłany: 25 Cze 2022 23:35 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Lip 2011
Posty: 1081
Loty: 318
Kilometry: 1 005 125
niebieski
@dg72 - Doczytaj pls do końca - kupowane na stronie Ryanair bezpośrednio. Aplikacja wywala błąd i informuje, że kupione przez OTA, a kupione bezpośrednio na ich stronie - mam potwierdzenie.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#228 PostWysłany: 25 Cze 2022 23:36 

Rejestracja: 16 Paź 2015
Posty: 3314
Ostrzeżenia: 1
HON fly4free
Czyli nastaw sobie budzik na bodajże 7 czy 9 czasu w Polsce i próbuj, wskazówki już masz
Góra
 Relacje PM off
Zeus lubi ten post.
 
 
#229 PostWysłany: 26 Cze 2022 12:41 

Rejestracja: 16 Paź 2015
Posty: 3314
Ostrzeżenia: 1
HON fly4free
dg72 napisał(a):
ledakar napisał(a):
Musieli coś zmienić - po wpisaniu tej frazy dalej zapętlenie i zero pomocy...

W godzinach pracy po wpisaniu live itp musimy kliknąć aktywny napis

Muszę się skonsultować

....

Zero problemów, teraz na PL 5 osób w kolejce

Najważniejsze to kliknięcie w te

Muszę się skonsultować
Góra
 Relacje PM off
Zeus lubi ten post.
 
 
#230 PostWysłany: 12 Lip 2022 11:08 

Rejestracja: 08 Mar 2022
Posty: 85
Działają wam w aplikacji rezerwacje? Jak próbuję wejść to mam: "Ups, błąd! Przepraszamy. Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie".
Co ciekawe same kart pokładowe są dostępne ale już w np miejsca wejść nie idzie :/
Wczoraj jeszcze wszystko było ok, zrobiłem odprawę i teraz nie wiem czy coś u mnie czy ogólnie jakieś problemy mają?
Góra
 Relacje PM off  
 
#231 PostWysłany: 12 Lip 2022 11:19 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Mar 2011
Posty: 2077
Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
Nie działa od północy. Tymczasowo Na www wszystko zrobisz.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off
marrak lubi ten post.
marrak uważa post za pomocny.
 
 
#232 PostWysłany: 12 Lip 2022 11:26 

Rejestracja: 08 Mar 2022
Posty: 85
Chciałem zobaczyć ile miejsc już jest zajętych, tego przez stronę się nie da :/
Góra
 Relacje PM off  
 
#233 PostWysłany: 12 Lip 2022 11:46 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Lut 2014
Posty: 2368
Loty: 290
Kilometry: 556 363
srebrny
marrak napisał(a):
Działają wam w aplikacji rezerwacje? Jak próbuję wejść to mam: "Ups, błąd! Przepraszamy. Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie".


U mnie wszystko działa.
Jeśli mam taki problem jak ty, to wtedy pomaga u mnie (ios) wyłączenie WiFi i korzystanie z internetu w telefonie.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#234 PostWysłany: 12 Lip 2022 12:28 

Rejestracja: 08 Mar 2022
Posty: 85
Zainstalowałem ostatnią aktualizację na androida z 29.06 i już działa, możliwe że popsuli coś z kompatybilnością ze starszą wersją.
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 234 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group