Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1376 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 69  Następna
Autor Wiadomość
#1261 PostWysłany: 14 Gru 2023 11:09 

Loty: 253
Kilometry: 419 672
niebieski
Tym razem zapraszam do obejrzenie mojego filmiku nurkowego tygodnia w Hurghadzie.
[url=

Madera w najlepszym wydaniu 🌿🌊 Loty + 4⭐ hotel z panoramą gór za 1369 PLN 🤩 Madera w najlepszym wydaniu 🌿🌊 Loty + 4⭐ hotel z panoramą gór za 1369 PLN 🤩
Egipska przygoda w Marsa Alam 🌴🏊‍♂️ All inclusive w 4* hotelu przy rafie koralowej za 1604 PLN Egipska przygoda w Marsa Alam 🌴🏊‍♂️ All inclusive w 4* hotelu przy rafie koralowej za 1604 PLN
#1262 PostWysłany: 26 Gru 2023 20:21 

Loty: 159
Kilometry: 260 750
niebieski
Armenia & kawałek Gruzji. Wyjazd w dn. 7-15 października 2023 r. Przylot do Kutaisi w Gruzji, w związku z czym trasa początkowo wiodła przez góry, niekoniecznie najkrótszą i najszybszą trasę, ale na pewno najbardziej atrakcyjną, tj. przez przełęcz Zekari, skalne miasto Wardzia i dopiero - drugiego dnia - dojechaliśmy na przejście graniczne. W Armenii pierwszy nocleg na północy kraju w mieście Giumri. Następnie objazd po okręgu przez centralną i północną część państwa. Wjechaliśmy na 3200m, aby zjeść lokalną pasterską zupę Hasz nad jeziorem Kari. Zwiedziliśmy stolicę Erywań, która zadziwia ilością światła w porównaniu do tego, co dzieje się nocami na drogach w pozostałej części kraju. Kawałek dalej na południe odwiedziliśmy chyba najsłynniej ulokowany monastyr Chior Wirap, który leży bezpośrednio przed świętą dla Ormian górą Ararat. Kolejnym etapem były Góry Gegamskie, chociaż ciężko w Armenii wyróżniać jakieś góry, z racji że 90% państwa leży na wysokości ponad 1000m i cały kraj jest górzysty. A nawet jak jest płasko, to okazuje się, że to Wyżyna Armeńska i jest się na 2000m. Nad leżącym na wysokości 1900m jeziorem Sewan nocleg mieliśmy w bardzo urokliwym domku z paleniskiem pośrodku izby. Kolejny dzień upłynął na zwiedzaniu monastyrów, poczynając od leżącego nad jeziorem obiektu Sewanawank, kończąc na tych znajdujących się w północnym regionie Armenii, który dodatkowo charakteryzował się obecnością malowniczych wąwozów. Ostatni dzień w Armenii to - standardowo - przejazd przez góry, następnie granica i ponownie wjazd do Gruzji. Tym razem trasa powrotna wiodła przez piękne pasmo Małego Kaukazu z kulminacyjnym punktem na przełęczy Tskhratskaro. Nocleg w uzdrowiskowym Borjomi i powrót do Kutaisi, skąd mieliśmy lot powrotny.
Relacja filmowa:

A tu trasa:

Załączniki:
mapa-cala.jpg
mapa-cala.jpg [ 340.92 KiB | Obejrzany 5848 razy ]
4 ludzi lubi ten post.

#1263 PostWysłany: 26 Gru 2023 22:21 

niebieski
@b79
Bardzo dobry film!
Możesz napisać, czyją muzyka leci od ok. 40:20 "powrót do granicy, góry"?
Nie spotkałeś się z drogówką wymuszającą łapówki? Znajomy kiedyś jeździł po Armeni i mówił, że było tego sporo.
 Profil Relacje PM off  

#1264 PostWysłany: 26 Gru 2023 22:31 

złoty
@piwili

Profil Relacje PM off
piwili uważa post za pomocny.

#1265 PostWysłany: 26 Gru 2023 22:46 

Loty: 159
Kilometry: 260 750
niebieski
piwili napisał(a):
@b79
Bardzo dobry film!
Możesz napisać, czyją muzyka leci od ok. 40:20 "powrót do granicy, góry"?
Nie spotkałeś się z drogówką wymuszającą łapówki? Znajomy kiedyś jeździł po Armeni i mówił, że było tego sporo.

Tak, jak powyżej - Hamayak - Garik & Sona.
Nie miałem wymuszeń, ale też ani razu nikt mnie nie zatrzymał :)
piwili uważa post za pomocny.

#1266 PostWysłany: 03 Sty 2024 10:36 

niebieski
Meczet Szejka Zayeda w Abu Dhabi (ZEA)

#1267 PostWysłany: 02 Lut 2024 22:36 

Loty: 53
Kilometry: 124 190
Zapraszam do obejrzenia wszystkich czterech filmów ze Sri Lanki
Tutaj wrzucam tylko ostatni

Profil Relacje PM off  

#1268 PostWysłany: 10 Lut 2024 17:04 

Zapraszam

Profil Relacje PM off  

#1269 PostWysłany: 18 Lut 2024 22:27 

Odkryj urok miasteczka Bradford on Avon, położonego w sercu Wiltshire, w Anglii. Pogrąż się w jego bogatej historii i malowniczym otoczeniu. Przechadzaj się uliczkami średniowiecznymi, oblanymi urokiem kamiennych budowli, w tym ikonicznego Town Bridge i Tithe Barn, oferującym podróż w czasie. Podążaj spokojnym korytem rzeki Kennet and Avon Canal, otoczonym spokojnymi wodami i bujną zielenią. Rozważ rejs łodzią kanałową, by zobaczyć miasteczko z unikalnej perspektywy. Zwiedź imponujący Tithe Barn z XIV wieku. Odwiedź Saksoński Kościół św. Wawrzyńca, pochodzący z XI wieku, i wchłoń atmosferę spokoju tego starożytnego miejsca.

Profil Relacje PM off  

#1270 PostWysłany: 01 Mar 2024 20:42 

Odkryj Bristol - miasto, które łączy stuletnią historię z nowoczesnością!
Zainspiruj się sztuką uliczną Banksy'ego, jednego z najbardziej tajemniczych artystów współczesnych. Przemierzaj urokliwe uliczki, odkrywając unikalne dzieła sztuki na każdym kroku.
Poczuj puls muzyki trip-hop, którą Bristol dał światu. Wejdź do lokalnych klubów i zanurz się w energetycznej atmosferze bristolskiej sceny muzycznej.
Podziwiaj widoki z Mostu Susex i wzgórza Clifton, tworzącego malowniczą panoramę miasta. To idealne miejsce na romantyczny spacer i fotograficzne wspomnienia.
Zwiedź kampus Uniwersytetu w Bristolu, jednej z czołowych uczelni w Wielkiej Brytanii, i poczuj akademicką atmosferę tego miejsca.
Zrelaksuj się nadbrzeżem w dzielnicy Harbourside, ciesząc się kawą w urokliwych kawiarniach oraz smakując lokalne specjały w restauracjach.
Wspięcie się nad miasto podczas festiwalu balonów to niezapomniane doświadczenie latem. Podziwiaj panoramę Bristolu z gorącego balonu, widząc miasto z zupełnie innej perspektywy.
Odkrywaj muzea i galerie, jak M Shed czy Bristol Museum and Art Gallery, by zgłębić fascynującą historię i kulturę tego miejsca.
Bristol to miasto kontrastów, które zachwyci każdego. Niezależnie od zainteresowań – sztuka, historia, muzyka czy relaks nad wodą – Bristol ma coś wyjątkowego dla każdego odwiedzającego!

Profil Relacje PM off  

#1271 PostWysłany: 08 Mar 2024 09:26 

niebieski
Długo się zastanawiałem czy wyjazd do Albanii w lutym to na pewno dobry pomysł. Okazało się, że był wręcz znakomity. Oczywiście głównie dzięki temu, że sprzyjała nam pogoda. Zachęcam do obejrzenia krótkich filmików z dwóch miejsc, które najbardziej nam się w Albanii podobały.

Ostatnio edytowany przez malediwy, 08 Mar 2024 18:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1272 PostWysłany: 08 Mar 2024 15:47 

niebieski
@malediwy wrzuć poprawne linki
 Profil Relacje PM off  

#1273 PostWysłany: 08 Mar 2024 16:07 

niebieski
Co masz na myśli pisząc "poprawne linki"? Mnie wyświetla się wszystko bez problemu. Sprawdziłem na inne przeglądarce nie logując się na forum i też widzę te filmiki bez żadnych problemów...

#1274 PostWysłany: 08 Mar 2024 16:43 

złoty
To ze swoje widzisz ok to nie znaczy ze inni widzą tak samo. Juz w linku /edit sugeruje ze cis jest nie tak

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#1275 PostWysłany: 08 Mar 2024 18:06 

niebieski
No to pomogłeś...
Nie bardzo wiem jakie inne czyli poprawne linki mógłbym wrzucić. Wyżej też napisałem, że otworzyłem ten wątek na innej przeglądarce na której nie logowałem się na forum ze swojego profilu i filmiki widzę bez żadnych problemów. Nie wiem więc dlaczego więc inni ich nie mogą zobaczyć i jakie inne linki miałbym wrzucić....

#1276 PostWysłany: 08 Mar 2024 18:07 

złoty
Linki z twojego studia sie nie nadają.
Jak masz film to kliknij na guzik udostępniaj i potem skopiuj link

Profil Relacje PM off  

#1277 PostWysłany: 08 Mar 2024 21:05 

niebieski
@malediwy A jak chcesz sprawdzić link to otwórz go w nowym oknie incognito
 Profil Relacje PM off  

#1278 PostWysłany: 09 Mar 2024 22:40 

niebieski
Zrobiłem to i otwiera mi się bez problemu...

#1279 PostWysłany: 10 Mar 2024 12:52 

srebrny
Ja też mogę je oglądać na różnych kompach.
 Profil Relacje PM off  

#1280 PostWysłany: 10 Mar 2024 13:11 

złoty
Poprawil to widać

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1376 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 69  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości