Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 02 Lis 2015 18:25 

Loty: 123
Kilometry: 330 488
lapka88 napisał(a):
Neronek mam do Ciebie pytanie. Jak uważasz czy z walizkami damy radę się przemieszczać np. w Banaue lub Batad(do hotelu)?
I w ogóle czy na Filipinach damy sobie z nimi radę :)

Jak dla mnie walizki, to słaby pomysł. Lepiej zainwestujcie w dobre i wygodne plecaki. ;)
Byłam 1,5 miesiąca temu na Filipinach i już się nie trzeba przemieszczać 2h z Banaue do Batad. :) Jeepney teraz podjeżdża bliżej i idzie się maksymalnie pół godziny (my tyle szliśmy, bo zaczął lać deszcz). Ogólnie ta końcówka drogi jest dość gliniasta, więc jeśli chcecie brać walizki, to będziecie musieli je nieść na rękach. ;)
 Relacje PM off  

#22 PostWysłany: 02 Lis 2015 20:30 
Awatar użytkownika

Loty: 64
Kilometry: 134 818
niebieski
neronek napisał(a):
lapka88 napisał(a):
Neronek mam do Ciebie pytanie. Jak uważasz czy z walizkami damy radę się przemieszczać np. w Banaue lub Batad(do hotelu)?
I w ogóle czy na Filipinach damy sobie z nimi radę :)

z Banaue do Batad ? no coż idziesz w dół jakieś 2 godz drogi trochę się namęczycie ale da się .
Ja bym w depozyt zostawił w Banaue w hotelu gdzie nocowałem 20 Peso za dzień .

pozdr

neronek

Bardzo Ci dzięuję :)

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Relacje PM off  

[ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości