Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 327 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 09 Sty 2024 09:06 
Awatar użytkownika

Loty: 296
Kilometry: 332 726
srebrny
„Vy” to operator kolejowy w Norwegii.

Autobus zawsze był darmowy a cena 35 NOK dotyczy przejazdu kolejowego do Sandefjord z Lotniska Torp
 Relacje PM off  

#322 PostWysłany: 09 Sty 2024 10:01 

Chyba dobrze szukam autobusu S174:
Załącznik:
1.png

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off  

#323 PostWysłany: 09 Sty 2024 10:47 
Awatar użytkownika

Loty: 296
Kilometry: 332 726
srebrny
No Shuttle Bus. Przejazd tą koleją do Sandefjord trwa 4min. I tak zdąży do Ciebie podejść kontroler i sprawdzić czy masz bilet.
Autobus jeździ co chwilę wahadłowo.
To jest godzina odjazdu pociągu.
 Relacje PM off  

#324 PostWysłany: 09 Sty 2024 11:22 

To co wkleiłem wyżej to jest autobus z lotniska do Torp
To jest pociąg z Torp do Sandefjord
Wygląda na to, że zarówno autobus S174 z lotniska do Torp, jak i pociąg RE11 jest płatny.
Jeden 35 NOK, drugi 47 NOK
Czy może jest jakiś inny autobus z lotniska do Torp, który jest darmowy?
Jeżeli tak, to gdzie mogę znaleźć aktualne informacje na jego temat?

Załącznik:
2.png

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off  

#325 PostWysłany: 09 Sty 2024 16:19 

Byłem w sierpniu, miałem taki sam problem - to znaczy, gdy chciałem kupić bilet wcześniej on-line, to wychodziło mi, że ten darmowy autobus jest jednak płatny. Nie dostałem żadnej informacji on-line, więc postanowiłem kupić na miejscu. Po wylądowaniu na Torp, przy wejściu, w sklepie zapytałem czy bilet na autobus do Torp jest darmowy - usłyszałem, że tak, jeśli kupi się jednocześnie bilet kolejowy z Torp w automacie obok. Kupiłem go. W drodze powrotnej kupiłem bilet w takim samym automacie w budynku stacji Sandefjord.
 PM off  

#326 PostWysłany: 15 Lut 2024 21:09 

Loty: 15
Kilometry: 17 312
Wie ktoś jak aktualnie w praktyce wygląda koszt autobusu na stację? Od tego roku w rozkładzie kolejowym pojawiła się informacja, że "Bilet kolejowy nie obejmuje przejazdu autobusem wahadłowym na/z lotniska!". Wyszukiwarka również podpowiada, by zakupić bilet z łączony z autobusem - droższy o 35 NOK. Czyżby czasy darmowego dojazdu na stację się zakończyły :) ?

Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 19 Mar 2024 09:04 

Byłem kilka dni temu (03.2024) u kierowcy usłyszałem że autobus jest darmowy, a bilet na pociąg kupiłem u konduktora za coś ok 48 koron.

[ 327 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 1 gość