Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lis 2013 16:30 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
Bilety autobusowe po 85 NOK w 1 stronę.
Do centrum miasta 13km. 5 minut pieszo od lotniska jest często uczęszczana droga, więc nie ma problemu ze złapaniem stopa (w obie strony jechaliśmy stopem).
http://www.avinor.no/en/airport/kirkenes/tofromairport
Lotnisko zamykane na noc.

#2 PostWysłany: 08 Lip 2023 22:55 

niebieski
Aktualizacja tematu:

Z lotniska pod przyloty i odloty SAS dopasowana jest prywatna firma dysponująca autobusem w "Google maps" oznaczona jako FB92 . Cena kursu w jedną stronę to 150koron.
Polecam również autobusy dalekobieżne które mają przystanek na lotnisku nr 64 i 66 . Google pokazuje aktualny rozkład . Cena 93korony .
W moim przypadku przylatując linią Wideroe czekałem na linię 66 zgodnie z google przyjechał punktualnie a z miasteczka wracałem EF92 (Barents Buss)
2 ludzi uważa post za pomocny.

[ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości