Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1840 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92  Następna
Autor Wiadomość
#1781 PostWysłany: 31 Gru 2015 11:21 

Rejestracja: 31 Gru 2015
Posty: 3
Punkty statusowe: 0
heyka mam pytanko a mianowicie wpisalam w wizzarze dane pasazera i numer paszportu malymi literkami czy to stanowi jakis problem?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1782 PostWysłany: 31 Gru 2015 11:35 

Rejestracja: 23 Lip 2015
Posty: 5
Loty: 48
Kilometry: 61 965
Punkty statusowe: 0
Nie powinno być problemu :) Zresztą bardzo często system automatycznie przeinacza wszystkie literki na wielkie :)
Góra
 Profil Relacje PM off
askrobak lubi ten post.
 
      
#1783 PostWysłany: 31 Gru 2015 12:33 

Rejestracja: 31 Gru 2015
Posty: 3
Punkty statusowe: 0
Tylko ze bilet juz wydrukowalam i numer paszportu zaczyna sie od dwoch duzych literek EE a ja na bilecie mam male ee
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1784 PostWysłany: 31 Gru 2015 12:55 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 Maj 2013
Posty: 1654
Punkty statusowe: 88
złoty
spokojnie, literki się zgadzają :)
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off
askrobak lubi ten post.
 
      
#1785 PostWysłany: 31 Gru 2015 12:57 

Rejestracja: 31 Gru 2015
Posty: 3
Punkty statusowe: 0
Dzieki ?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1786 PostWysłany: 04 Sty 2016 20:46 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 Lis 2013
Posty: 259
Loty: 65
Kilometry: 142 308
Punkty statusowe: 17
niebieski
mmaratonczyk napisał(a):
Czy ktoś próbował ostatnio logować się stronie TAM airlines, na LAN airlines jest wszystko ok. wybrałem miejsca w samolocie, na pozostałe odcinki lotu LAN przekierowuje na TAM i wtedy zaczynają się schody :?: :?:

No więc mieli chyba jakąś awarię bo w tej chwili ni ma problemów z logowaniem na TAMie :)
_________________
http://swiatwmoimzasiegu.blogspot.com/

Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1787 PostWysłany: 28 Sty 2016 13:23 

Rejestracja: 22 Gru 2013
Posty: 188
Punkty statusowe: 14
niebieski
Wyszukiwałem na stronie Air Canada lotu z Waszyngtonu do Toronto na 03.06 i zauważyłem że podczas wyszukiwania trzeba podać "country of residence". I jeśli zostawiłem USA to cena wynosi 129$, jeśli zaś zmienię na Poland to skacze do 271$. Moje pytanie to: dlaczego cena tak drastycznie się zmienia i czy jeśli zostawię USA to anulują mi rezerwację po podaniu danych?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1788 PostWysłany: 28 Lip 2016 10:56 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Lip 2011
Posty: 380
Loty: 87
Kilometry: 178 351
Punkty statusowe: 50
srebrny
Osobiscie nie slyszalem aby anulowali komus rezerwacje z powodu wykorzystania falszywej lokalizacji :) Ja w ten sposob zaoszczedzilem ok 350zl kupujac lot krajowy po Argentynie przez argentynska wersje strony Aerolineas Argentinas :)
_________________
Image
Relacja z Wysp Owczych
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1789 PostWysłany: 10 Sie 2016 18:58 

Rejestracja: 25 Kwi 2016
Posty: 57
Loty: 34
Kilometry: 80 620
Punkty statusowe: 2
Witam, ktoś z forumowiczów orientuje się może, czy na trasie FRA-LAX Lufthansą dostanę w economy zatyczki do uszu i opaskę na oczy ?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1790 PostWysłany: 14 Sie 2016 19:22 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 Lis 2012
Posty: 4446
Punkty statusowe: 116
złoty
El Al lata na trasie TLV-BCN B747. Trasa na raptem 4 godziny a taką krową latają. Czemu tak?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1791 PostWysłany: 15 Sie 2016 11:30 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 Paź 2015
Posty: 37
Loty: 11
Kilometry: 26 068
Punkty statusowe: 0
mam pytanie: gdzie w zarządzaniu rezerwacją QR uzupełnia się dane pasażerów, m.in. drugie imię albo numer paszportu? czy to się robi już przy odprawie? bo jak wchodzę w zarządzanie rezerwacją, to widzę tylko "update passanger details", ale nie ma tam miejsca na nic innego poza imieniem, nazwiskiem i preferencjami dot. posiłków. na stronie QR twierdzą, że to można zrobić w oknie zarządzania rezerwacją, ale tam po prostu nie ma takiego odnośnika. jestem w kropce.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1792 PostWysłany: 15 Sie 2016 12:28 

Rejestracja: 02 Mar 2012
Posty: 2716
Punkty statusowe: 320
HON fly4free
Resztę uzupełniasz robiąc odprawę.
Góra
 Profil Relacje PM off
manowce uważa post za pomocny.
 
      
#1793 PostWysłany: 22 Sie 2016 15:49 

Rejestracja: 07 Sty 2012
Posty: 267
Punkty statusowe: 5
siema,

mam w I tygodniu wyjazd, wycieczka z biura, loty small planet. czy mam sie czegos obawiac biorac ostatnie akcje w small planet, opóźnienia, koczowanie ludzi na lotniskach itp? boje sie ze padną i bedzie problem z wylotem lub w ogole powrotem. jeszcze nie oplacilem wycieczki wiec moge zrezygnowac.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1794 PostWysłany: 31 Sie 2016 11:35 

Rejestracja: 23 Wrz 2012
Posty: 251
Loty: 100
Kilometry: 110 043
Punkty statusowe: 5
Hej,

czy orientuje się ktoś, kiedy można mniej więcej spodziewać się nowego kalendarza w Wizzair?
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1795 PostWysłany: 31 Sie 2016 11:38 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Cze 2012
Posty: 9696
Punkty statusowe: 464
HON fly4free
w przedziale "lada chwila-kilka tygodni", ostatnio też wcześniej wrzucali Warszawę, potem reszta miast (a zobaczymy jak będzie teraz, do tego mało to jest ważne, bo przeważnie na początku jest przeważnie drogo, bywa że bardzo drogo np. kierunki wakacyjne)
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1796 PostWysłany: 26 Wrz 2016 17:08 

Rejestracja: 16 Sie 2015
Posty: 29
Loty: 15
Kilometry: 49 930
Punkty statusowe: 0
Witam.
Mam takie pytanie na temat przesiadki. Lecąc emiratesem z Bangkoku do Londynu z przesiadką w Dubaju. Na stronie pisze że będzie jakieś półtora godziny na przesiadkę. Jak to jest gdy np. samolot się spóźni i nie zdąży się na przesiadkę?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1797 PostWysłany: 26 Wrz 2016 17:12 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 Cze 2016
Posty: 374
Punkty statusowe: 44
srebrny
Polecisz następnym. Linia o to zadba.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1798 PostWysłany: 28 Wrz 2016 08:24 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 Maj 2015
Posty: 621
Loty: 16
Kilometry: 36 224
Punkty statusowe: 20
niebieski
W ryanair nie ma problemu, że jedna osoba z grupowej rezerwacji nie poleci ?
po prostu jej nie odprawiac ?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#1799 PostWysłany: 28 Wrz 2016 08:40 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Cze 2012
Posty: 9696
Punkty statusowe: 464
HON fly4free
W Ryanair jest coś takiego jak rezerwacja grupowa tj. jest to minimum 20 osób na rezerwacji (nie ma ograniczeń co do liczby maksymalnej)
Zapewne chodzi ci, że w ramach jednej rezerwacji zarezerwowano bilet/y dla kilku osób, oczywiście nic się nie stanie jak jedna z osób nie poleci, a i odprawić możesz wszystkich
Góra
 Profil Relacje PM off
maarcin1938 lubi ten post.
maarcin1938 uważa post za pomocny.
 
      
#1800 PostWysłany: 21 Paź 2016 22:07 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Lip 2011
Posty: 512
Loty: 151
Kilometry: 397 995
Punkty statusowe: 56
srebrny
Cześć,

pomyliłem się w trakcie odprawy na przelot Ryanair i w miejsce danych z dowodu w odprawie on-line Ryanair wpisałem swoje dane zamiast żony. Tym samym żona ma boarding card z moją datą urodzenia i informacjami z dowodu zamiast ze swoimi. Co z tym można zrobić by bilet nie przepadł?

M.
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off
Bruner uważa post za pomocny.
 
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1840 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bartek Krzemiński oraz 5 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Przeszukaj temat:
  
phpBB® Forum Software © phpBB Group