Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 688 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 14 Sie 2018 14:28 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika
Gruzja dojazd na lotnisko" />

Georgian Bus
 Profil Relacje PM off  

Fuerteventura w opcji all inclusive 🍸🏖️ 7 dni w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 2299 PLN Fuerteventura w opcji all inclusive 🍸🏖️ 7 dni w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 2299 PLN
Zimowy city break w Porto 🍷🇵🇹 5 dni w pięknej Portugalii za 839 PLN 😍 Zimowy city break w Porto 🍷🇵🇹 5 dni w pięknej Portugalii za 839 PLN 😍
#442 PostWysłany: 27 Sie 2018 12:16 

A czy ktoś wie gdzie ma przystanek Georgian Bus w Kutaisi? Chcę dostać się na lotnisko, mogę kupić bilet przez internet, jest podana godzina, ale nie ma informacji o tym gdzie się stawić
 Profil Relacje PM off  

#443 PostWysłany: 27 Sie 2018 12:19 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Nie mają przystanek, bo mają opcję door to door, czyli z wskazanego adresu odbierają
http://www.georgianbus.com/?m=show_text&id=3
 Profil Relacje PM off  

#444 PostWysłany: 10 Paź 2018 11:35 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 327 306
Witam

pojawiła się opcja:

http://www.omnibusexpress.ge/faq-eng.html

ktoś testował ?
 Profil Relacje PM off  

#445 PostWysłany: 14 Paź 2018 18:46 

Mam takie pytanie: czy po przylocie do Kutaisi wieczorem jest możliwe pozostanie na lotnisku do rana i przespanie się w miarę komfortowych warunkach? ktoś poleci jakiś miły zakątek?
 Profil Relacje PM off  

#446 PostWysłany: 14 Paź 2018 23:49 

niebieski
Są miękkie ławki. Wiele osób śpi. Jest wygodnie. Ale czy przy cenach hosteli w Kutaisi ma to sens?
 Profil Relacje PM off
Kian lubi ten post.

#447 PostWysłany: 17 Paź 2018 21:21 

Cześć,

do Kutaisi przylatuje za tydzień o 22:30 i w związku z tym mam pytanie czy jeźdzą jakieś "normalne" marszrutki jeszcze o tej porze w strone Kutaisi? Różnica w cenie jest z tego co czytałem jest ok. dziesięciokrotna w stosunku do taksówek czy jakiś busików z lotniska i nie chce płacić tak dużo za taki kawałek. I sprawdzał ktoś czy Revolutem można wyciągnąć kase na lotnisku?
 Profil Relacje PM off  

#448 PostWysłany: 18 Paź 2018 02:17 
Awatar użytkownika

niebieski
maybach512 napisał(a):
I sprawdzał ktoś czy Revolutem można wyciągnąć kase na lotnisku?

A czemu miało by być nie można? Przecież to normalna karta płatnicza. Bankomat rozpoznaje ją jako Visa (lub Mastercard przy nowych) i tyle. Nie obchodzi go czy masz na karcie napis "Revolut" czy "Bank Śląski". O ile dostanie info, że masz środki i bank wystawca (czy instytucja jak w tym wypadku) nie zablokuje transakcji to wypłaca.
Ja rozumiem, że jest wciąż "hype" na Revoluta ale te setki pytań: "A kupował ktoś bułki w Czechach Revolutem? A pastę do żębów? A na Słowacji też zadziała?" są lekko... ...no jakby tu delikatnie...
Bankomat na lotnisku jest. Pieniądze wypłaca. (Sprawdzałem.) Powinien wypłacić tak samo jak przy każdej innej karcie Visa czy Mastercard. Sporadycznie (bardzo, bardzo sporadycznie) może się zdarzyć że nie wypłaci (tak samo jak przy każdej innej karcie).
 Profil Relacje PM off
KondzikS lubi ten post.

#449 PostWysłany: 26 Paź 2018 19:35 

maxy26 napisał(a):
Witam

pojawiła się opcja:

http://www.omnibusexpress.ge/faq-eng.html

ktoś testował ?

"zarezerwowałem" przez ich stronę jutrzejszy kurs z lotniska do miasta na godz 11:40
Jak na ten moment ( 20 minut od "rezerwacji" ) - otrzymałem emaila z informacją, że moja rezerwacja została odebrana.
Płaciłem online, lecz z Revoluta nic nie zeszło.

5 min temu zarezerwowałem powrót z miasta na lotnisko Geogrianbusem - wszystko tak jak być powinno, płatność Revolutem od razu, etix na emailu.

Dam znać jutro czy udało się pojechać omnibusem
 Profil Relacje PM off  

#450 PostWysłany: 26 Paź 2018 20:56 

-- 26 Paź 2018 20:38 --

Jutro mam o 22.25 samolot z Kutaisi do Katowic. Czy ktoś podpowie, do której jeżdżą marszrutki (i skąd)? A może ktoś się chce ze mną zabrać taksówką z centrum.

-- 26 Paź 2018 20:56 --

Zeus napisał(a):
Nie mają przystanek, bo mają opcję door to door, czyli z wskazanego adresu odbierają
http://www.georgianbus.com/?m=show_text&id=3

To super sprawa, tylko nie znalazłam opcji wpisania adresu :( Jak oni znajdą te moje "drzwi" ;) ? A jutro mam lot
 Profil Relacje PM off  

#451 PostWysłany: 27 Paź 2018 12:31 

Co do Georgianbusa w potwierdzeniu rezerwacji dostajesz info żeby zadzwonić do nich i podać im adres z którego maja Cie odebrać.
Jeżeli nie chcesz narażać się na koszty wystarczy email.

Co do omnibusa, po przylocie jest "stoisko" z logiem.
Podchodzimy, płacimy 5 lari (Kutaisi)czekamy chwilę na kierowcę i jedziemy zwykła taksówka z kilkoma innymi osobami.
Także przez stronę internetową nie ma sensu nic rezerwowac
 Profil Relacje PM off  

#452 PostWysłany: 04 Lis 2018 17:40 

niebieski
Za kilka dni ląduje w Kutisi z KTW. Przewidywana godzina 22.10.
Który transfer lotniskowy polecacie Gregorianbus czy Omnibus.
Czy podany czas na stronie przewoźnika jest wystarczający aby odebrać bagaz rejestrowany ?
Dotarcie do miejsca odbioru na lotnisku jest dobrze oznakowane i nie sprawi problemu w nocy ?
Podczas rezerwowania powrotu brak opcji odbioru z konkretnego miejsca pojawia się wyłącznie radisson blue Batumi.
Hmm Ciekawe czy tutaj transport wyglada tak samo jak w wpuścić gdzie busy jeżdżą „ jak chcą „
 Profil Relacje PM off  

#453 PostWysłany: 28 Gru 2018 13:53 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 327 306
Z lotniska do Kutaisi miasto, przetestowane kilka razy:
GeorgianBus zakup biletu online 5 lari /osoba podrzucił pod sam hotel.
Taxi po negocjacjach (rosyjski) 16 lari za auto.
30 grudnia znów będę testował :D
 Profil Relacje PM off  

#454 PostWysłany: 28 Gru 2018 16:30 

srebrny
Georgianbus jest dostosowany do przylotów/odlotów. Po wyjściu z lotniska kierujesz się jakieś 100 m w prawo. Na miejscu jest personel, który wskazuje gdzie iść. Wszystko nieźle zorganizowane.

#455 PostWysłany: 12 Sty 2019 23:06 

Hej : ) Lecimy do Kutaisi z Katowic wizzair 19.01.2019. Następnie po przylocie mamy zarezerwowany transport z Kutaisi do Gudauri i szukamy towarzyszy do podróży żeby podzielić koszty : ) wracamy 26.01 i również szukamy chętnych żeby podzielić koszty : ) Pozdrówki dla wszystkich SKI/SNB :D
 Profil Relacje PM off  

#456 PostWysłany: 10 Mar 2019 14:55 

niebieski
Arekkk napisał(a):
Georgianbus jest dostosowany do przylotów/odlotów. Po wyjściu z lotniska kierujesz się jakieś 100 m w prawo. Na miejscu jest personel, który wskazuje gdzie iść. Wszystko nieźle zorganizowane.

Jesli laduje o 2.25 am to takze jest dostosowany? Czy moze przyjdzie mi przekimac na lotnisku do rana i dopiero wtedy.

Lot bezposredni z Brukseli.

Jestem zainteresowana jak najszybszym dostaniem sie do Mestii w celach trekkingowych.
 Profil Relacje PM off  

#457 PostWysłany: 12 Mar 2019 14:39 

Loty: 61
Kilometry: 83 423
sofizmat napisał(a):
Arekkk napisał(a):

Jesli laduje o 2.25 am to takze jest dostosowany? Czy moze przyjdzie mi przekimac na lotnisku do rana i dopiero wtedy.

Lot bezposredni z Brukseli.

Jestem zainteresowana jak najszybszym dostaniem sie do Mestii w celach trekkingowych.

Jeśli jesteś zainteresowana transportem do Kutaisi, np na dworzec, aby tam przesiąść się dalej, warto zarezerwować tutaj busa: https://www.p-airbus.com
Jest on wtedy dostosowany bezpośrednio do Twojego lotu i będzie czekał tuż przy wejściu na lotnisko. Nie jest również drogi. W lutym zapłaciliśmy 36zł za transport dla dwóch osób z lotniska bezpośrednio pod nasz hotel i z powrotem. Wygodny środek transportu, polecam :)
 Profil Relacje PM off  

#458 PostWysłany: 12 Mar 2019 14:49 
Awatar użytkownika

srebrny
Ten p-bus wygląda jak jakiś scam z tego co piszą w Internecie. No i stronka podejrzanie wygląda.

Najbezpieczniej jest więc rezerwować bezpośrednio u operatora połączenia (na 99% ma połączenia dograne z lotami).

@Ibip , to i tak drożej niż georgianbusem (10 lari w jedną stronę, czyli 15 zł), to nie jest tak, że są tylko pośrednikiem?

Ostatnio edytowany przez ghostwriter 12 Mar 2019 14:57, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#459 PostWysłany: 12 Mar 2019 14:51 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

z p-airbus współpracuje wizzair, i przez nich można kupic KTW - Kraków
Kupowałem parę razy i nie było problemu
 Profil Relacje PM off
ghostwriter lubi ten post.

#460 PostWysłany: 12 Mar 2019 14:55 
Awatar użytkownika

srebrny
@Zeus , no to nie zgłaszam :) Ale ich stronka wygląda tak sobie, a wpisanie ich nazwy w google wyrzuca jakieś opinie o oszustwie i 1-gwiazdkowe oceny.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 688 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości