Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lip 2019 13:39 

Rejestracja: 02 Sty 2017
Posty: 83
Loty: 27
Kilometry: 20 269
Witam!

Czy na tym lotnisku są już obsługiwane mobilne karty pokładowe Ryanaira? Na stronie Ryanaira na liście nie obsługiwanych lotnisk nie ma tego lotniska ale na forach można znaleźć informacje, że nie są obsługiwane.
Czy ktoś z was był i korzystał? Nie było problemów?

Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka
Góra
 Relacje PM off  
 
#2 PostWysłany: 20 Lip 2019 14:57 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Gru 2016
Posty: 313
Loty: 44
Kilometry: 70 013
srebrny
2x leciałem z nowego terminalu - chyba F i miałem tylko mobilną wersję :)
Góra
 Relacje PM off
krystian85 uważa post za pomocny.
 
 
#3 PostWysłany: 20 Lip 2019 15:07 

Rejestracja: 02 Mar 2012
Posty: 5314
HON fly4free
@krystian85 Widocznie nie uaktualniono informacji.Karty mobilne są obsługiwane.
Góra
 Relacje PM off
krystian85 uważa post za pomocny.
 
 
#4 PostWysłany: 20 Lip 2019 18:13 

Rejestracja: 02 Sty 2017
Posty: 83
Loty: 27
Kilometry: 20 269
@Smrodek i @miriam
Dziękuję za odpowiedz. To dobrze, że nie będę musiał szukać punktu z drukarką ;)

Wg strony lotniska Ryanair do GDN lata właśnie z terminala F.
Góra
 Relacje PM off  
 
#5 PostWysłany: 20 Lip 2019 23:06 

Rejestracja: 28 Lis 2017
Posty: 33
Potwierdzam j.w.
Lecialem z GDN ostatnio.Na terminal F.
Najmniejszych problemów nie było z kartami pokładowymi w aplikacji.
Kontrola bezpieczeństwa bardzo na luzie.nikt do niczego się nie czepiał.
Przeszły m.innymi 2 butelki wody 0.33L.
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 4 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group