Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 21 Sie 2017 17:51 

Rejestracja: 31 Sty 2014
Posty: 1084
Punkty statusowe: 66
złoty
Dostałem odpowiedź z supportu Kayak w sprawie niedziałających SMS na polskie numery tel:

"...funkcja ta została tymczasowo dezaktywowana ze względu na występujące problemy. Będziemy się starali ją przywrócić!"
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#22 PostWysłany: 07 Wrz 2017 23:30 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 Kwi 2016
Posty: 404
Loty: 44
Kilometry: 57 331
Punkty statusowe: 97
złoty
Czesc, mam maly problem z funkcja explore a mianowicie pokazywaniem cen ktore nie maja pokrycia w rzeczywistosci.

Od dluzszezgo czasu sledze ceny na loty z Indii do Sharjah w ZEA. Szukając lotów poprzez funkcję explore często wyskakują mi ceny w okolicach 400-500 zł za RT co jest w moim odczuciu dobrą ceną za taki lot. Niestety przechodząc po kilknieciu "find flights" i przejsciu do wyszukiwarki cena dla lotów na tej trasie ZAWSZE skacze o okolo 300 zlotych. Probowalem przeroznych VPN, przejrzalem wszystkie wersje jezykowe i wciaz nie mam pomyslu dlaczego dzieje sie tak non stop.

1. Zdaje sobie sprawe ze czasami wyskakuja glupie bledy typu z warszawy do bangkoku za 5 zl ale moj problem jest bardzo powtarzalny.
2. zdaje sobie rowniez sprawe ze czasem wystarczy zmienic wersje jezykowa - niestety nie w tym przypadku
3. blad dotyczy TYLKO lotow Air Arabia
4. nie jest to rowniez kwestia zresetowania filtrow

czy ktos ma jakies pomysly? gdyby to byl jednorazowy incydent to nie zawracalbym sobie tym glowy, ale jako ze obserwuje to zjawisko od kilku tygodni to smiem przypuszczac ze jest jakis sposob by taki bilet kupic :) tylko jak?

Załączniki:
Przechwytywanie.JPG
Przechwytywanie.JPG [ 111.89 KiB | Obejrzany 1343 razy ]
Przechwytywaniee.JPG
Przechwytywaniee.JPG [ 77.5 KiB | Obejrzany 1343 razy ]
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#23 PostWysłany: 10 Lis 2017 00:53 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Mar 2011
Posty: 5684
Loty: 171
Kilometry: 188 843
Punkty statusowe: 133
platynowy
SPLDER napisał(a):
Dostałem odpowiedź z supportu Kayak w sprawie niedziałających SMS na polskie numery tel:

"...funkcja ta została tymczasowo dezaktywowana ze względu na występujące problemy. Będziemy się starali ją przywrócić!"


To trochę im się schodzi bo ciągle nie dziła. Może napisz do nich z pytaniem jak im idzie?
Szkoda bo fajna opcja była z tymi SMSami :/
_________________
ImageImage
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#24 PostWysłany: 07 Gru 2017 22:24 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 Sty 2015
Posty: 843
Loty: 114
Kilometry: 227 569
Punkty statusowe: 167
platynowy
Czy komuś, kto korzysta z Kayak Trips pokazują się ostatnio takie dziwadła? Moją podróż do Wilna pokazali jako: KRK - RTB - SOW - VNO. A teraz coś takiego: :D
Załącznik:
freakykayak.png
freakykayak.png [ 20.6 KiB | Obejrzany 457 razy ]

Bella Bella to oczywiście Ateny, po wyjeździe ostatnich pijaków zlotowiczów. ;)
Góra
 Profil Relacje PM off
arturro lubi ten post.
 
      
#25 PostWysłany: 08 Gru 2017 09:40 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 Lip 2012
Posty: 2172
Punkty statusowe: 81
złoty
Mam wrzuconych kilka podróży i wszystko ok. Nawet warna dali, że franca i lot pozmieniali godziny wylotów.
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#26 PostWysłany: 08 Gru 2017 19:03 
Czerwony raptus
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 Wrz 2012
Posty: 7439
Loty: 15
Kilometry: 58 252
tunczaj napisał(a):
Czesc, mam maly problem z funkcja explore a mianowicie pokazywaniem cen ktore nie maja pokrycia w rzeczywistosci.

Od dluzszezgo czasu sledze ceny na loty z Indii do Sharjah w ZEA. Szukając lotów poprzez funkcję explore często wyskakują mi ceny w okolicach 400-500 zł za RT co jest w moim odczuciu dobrą ceną za taki lot. Niestety przechodząc po kilknieciu "find flights" i przejsciu do wyszukiwarki cena dla lotów na tej trasie ZAWSZE skacze o okolo 300 zlotych. Probowalem przeroznych VPN, przejrzalem wszystkie wersje jezykowe i wciaz nie mam pomyslu dlaczego dzieje sie tak non stop.

1. Zdaje sobie sprawe ze czasami wyskakuja glupie bledy typu z warszawy do bangkoku za 5 zl ale moj problem jest bardzo powtarzalny.
2. zdaje sobie rowniez sprawe ze czasem wystarczy zmienic wersje jezykowa - niestety nie w tym przypadku
3. blad dotyczy TYLKO lotow Air Arabia
4. nie jest to rowniez kwestia zresetowania filtrow

czy ktos ma jakies pomysly? gdyby to byl jednorazowy incydent to nie zawracalbym sobie tym glowy, ale jako ze obserwuje to zjawisko od kilku tygodni to smiem przypuszczac ze jest jakis sposob by taki bilet kupic :) tylko jak?

Sprawdź, może ta linia ma inne ceny dla rezydentów? A na OTA widzisz takie jak dla całego świata. :)
_________________
Dancehall Masak-Rah
Junior Stress - Za Mało Cichej Wody W Rzece
ImageImage
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Przeszukaj temat:
  
phpBB® Forum Software © phpBB Group