Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4241 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
#1341 PostWysłany: 02 Kwi 2016 13:29 

niebieski
OK, mi napisali cyt. na łączną kwotę 1400 i spełnij warunki regulaminu, stąd różnica, widać u ciebie będzie dużo łatwiej, pzdr
 Profil Relacje PM off  

Mikołajkowy city break na Cyprze za 959 PLN 🎅🌲🌤️ Loty i 3 noce w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Mikołajkowy city break na Cyprze za 959 PLN 🎅🌲🌤️ Loty i 3 noce w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
Relaks w Hurghadzie 🏝️🎄 All inclusive w The Grand Resort za 1803 PLN Relaks w Hurghadzie 🏝️🎄 All inclusive w The Grand Resort za 1803 PLN
#1342 PostWysłany: 02 Kwi 2016 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
niebieski
Czy w przypadku karty FR BPH też obowiązuje zakaz dzwonienia do banku? :)
 Profil Relacje PM off  

#1343 PostWysłany: 02 Kwi 2016 14:27 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 332 732
niebieski
5531, 5200, 5211, 5251 Supermarkety sektora Dom i Ogród
Łapie się Castorama? sprawdzał ktoś kiedyś?

#1344 PostWysłany: 02 Kwi 2016 14:39 

niebieski
@yoshi ostatni wiersz załącznika jest niespòjny z tym co jest wyżej podane wg mnie jakiś kontakt jest wskazany żeby to wyjaśnić tym bardziej że dotyczy to wszystkich kk a nie tylko fr

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#1345 PostWysłany: 02 Kwi 2016 14:48 

Jeśli już to w takim przypadku e-mail, a nie telefon, by mieć na piśmie, czyli jasną treść

Nie wiem jak wy, ale w przypadku kodów i płatności tylko za te płatności w ogóle nie podejmuję tematu, bo poza stacjami paliw nie wyobrażam sobie wykonywać zakupy np. w dziale dom i ogród np. za 1000 zł, bez sensu i ZA DUŻO zachodu z tym jak z treści postu wyżej wynika
 PM off  

#1346 PostWysłany: 02 Kwi 2016 14:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Właśnie jestem po rozmowie na infolinii. Pomęczyłem Panią i niestety po konsultacjach wszystkich dostępnych w CC osób nikt o to jeszcze nie pytał. Niby pracownicy twierdzą, że jak wszystkie to wszystkie i myślę, że to tak zostawię. Zapłacę w poniedziałek hotel z KK FR i karta do szuflady.

Edit: Informacja z infolinii. W tym miesiącu mogą to być zakupy w dowolnych sklepach. W przyszłym zadanie będzie trudniejsze.
 Profil Relacje PM off  

#1347 PostWysłany: 02 Kwi 2016 16:13 
Awatar użytkownika

srebrny
Mnie w poprzedniej edycji, w jednym miesiącu kazali zrobić zakupy za 800 pln w sklepach odzieżowych.
 Profil Relacje PM off  

#1348 PostWysłany: 02 Kwi 2016 18:34 

Witam
pytanie z innej beczki bo nie dostałem znalazłem odpowiedzi, interesują mnie loty z Polski do Wielkiej Brytanii czy Szkocji. Czy można na tych trasach osiągnąć max odliczeń w postaci 734 zł i czy rygorystycznie przestrzegane są okresy zastrzeżone, zwłaszcza wakacyjne? Czy ktoś ma doświadczenie - pytam bo z reguły popularne są przeliczenia dotyczące kierunków południowych.
 PM off  

#1349 PostWysłany: 02 Kwi 2016 19:14 

Wpisz Stansted itp. są przykłady z tego temat co do odliczeń
Kierunki trudne, bo te, które cię interesują to wakacje, święta itd, czyli daty zastrzeżone (raczej zawsze przestrzegane)
Tutaj chyba lepszym rozwiązaniem będzie Raiffeisen Wizzair, przewalutowania mastercard bez prowizji, brak dat zastrzeżonych itd, duży minus sporo mniejszy procent zwrotu (coś za coś)
 PM off  

#1350 PostWysłany: 03 Kwi 2016 18:48 

niebieski
cześć @gorny77 w załączeniu zdjęcie info z banku jakie dostałem w smsach, dla mnie sprawa jest niejasna, na wstępie piszą o dowolnych zakupach, a poniżej odsyłają do spełnienia warunków zgodnie z regulaminem promocji, jak to rozumieć?
Image
 Profil Relacje PM off  

#1351 PostWysłany: 03 Kwi 2016 20:32 

@yoshi zadzwonił i wyjaśnił, TYLKO w kwietniu będzie tak łatwo (swoją drogą coś Wam chcą na maxa ułatwić zapewne by tak jak mnie w ogóle zachęcić do wzięcia udziału, a wy obchodzicie się z tym jak z jajkiem i pod groźbą kary)
Nie wywiążą się z jasnych jak dla mnie warunków napiszę reklamację, żądając zniesienia np. opłaty rocznej, ale póki co nic na to nie wskazuje
Ale proszę nie dzwońcie już, bo to jest NIEPOWAŻNE (bezwarunkowo, to BEZWARUNKOWO!!!)
 PM off  

#1352 PostWysłany: 03 Kwi 2016 22:50 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Nie wiem czy wszyscy posiadacze tej karty wiedzą, że Alior kupił właśnie BPH. Z dużym prawdopodobieństwem (graniczącym z pewnością) zniknie karta VISA Ryanair, ponieważ Alior wydaje tylko karty z logiem Mastercard. Np. po przejęciu Meritum zastąpiono karty VISA przez Mastercard.
No i teraz powstaje pytanie: czy Alior zmieni kartę VISA Ryanair na Mastercard Ryanair, czy zrezygnuje całkowicie? A jeśli zmieni tylko lgoo, to czy nadal warunki będą podobne, czy zmienią się na gorsze?
 Profil Relacje PM off  

#1353 PostWysłany: 03 Kwi 2016 22:55 

Nie wiedząc NIC o warunkach umowy BPH z FR jak dla mnie przynajmniej tego typu gdybanie nie ma sensu, wolę korzystać póki działa ten program lojalnościowy i cierpliwie czekać co dalej z tym programem będzie

Raptem 2 czy 3 dni temu kupili, czy też taką informację uzyskaliśmy
 PM off  

#1354 PostWysłany: 03 Kwi 2016 23:14 

Trzeba myśleć pozytywnie jak przejmą Raiffeisenpolbank to stworzą jedną super hiper kartę dla dla fanów Wizz i Ryanair ;-)
 PM off  

#1355 PostWysłany: 03 Kwi 2016 23:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Przejmą to przejmą. Program się skończy to się skończy. Fajnie polatać za darmo. Nikt już specjalnie nie płacze po biletach za 1 EUR :)
 Profil Relacje PM off  

#1356 PostWysłany: 10 Kwi 2016 19:09 

niebieski
hey, jakoś bez echa to przeszło a przyszło mailem, po co płacić prozwizję SB czy Płaza jak można niby za darmo:

Przelewaj z karty kredytowej, jak i ile chcesz. Opłacaj swoje rachunki - za prąd, wodę, gaz itp. Możesz też uregulować inne zobowiązania finansowe (poza tymi wobec Banku BPH) lub zasilać konto innej osoby.
PRZELEWAJ, JAK CI WYGODNIE:
PRZEZ INTERNET ZA 0 ZŁ
PRZEZ INTERNET ZA 0 ZŁ
› Wejdź na stronę bph.pl i zaloguj się do systemu internetowego Sez@m.
› Wybierz zakładkę „Płatności” i interesujący Cię rodzaj przelewu.
› Jako rachunek obciążany oznacz rachunek karty kredytowej i wypełnij wymagane pola.
Aby zrealizować przelew z rachunku karty kredytowej poprzez Sez@m, wymagane jest podpisanie Umowy o dostęp do kanałów elektronicznych. Nie masz podpisanej Umowy? Zapraszamy do Placówki Banku BPH.

nie sprawdzałem jeszcze ale na próbę coś puszczę, dam znać, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#1357 PostWysłany: 10 Kwi 2016 19:18 

Zapewne działa to jak przy innych kartach kredytowych: dają Ci możliwość wykorzystania otrzymanego limitu zadłużenia do opłacenia bieżących płatności OCZYWIŚCIE BEZ naliczenia pkt do programu lojalnościowego (to samo było w Citi Banku z CitiWizz itp)

Ale może, ja jestem sceptyczny
 PM off  

#1358 PostWysłany: 10 Kwi 2016 19:18 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Strzelam, że będzie to potraktowane jako operacja gotówkowa i nie zaliczy się do punktów.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#1359 PostWysłany: 10 Kwi 2016 19:21 

niebieski
o braku możliwości naliczania nie pomyślałem, bez tego nie ma sensu,
 Profil Relacje PM off  

#1360 PostWysłany: 11 Kwi 2016 20:18 

niebieski
santech napisał(a):
hey, jakoś bez echa to przeszło a przyszło mailem, po co płacić prozwizję SB czy Płaza jak można niby za darmo:

Przelewaj z karty kredytowej, jak i ile chcesz. Opłacaj swoje rachunki - za prąd, wodę, gaz itp. Możesz też uregulować inne zobowiązania finansowe (poza tymi wobec Banku BPH) lub zasilać konto innej osoby.
PRZELEWAJ, JAK CI WYGODNIE:
PRZEZ INTERNET ZA 0 ZŁ
PRZEZ INTERNET ZA 0 ZŁ
› Wejdź na stronę bph.pl i zaloguj się do systemu internetowego Sez@m.
› Wybierz zakładkę „Płatności” i interesujący Cię rodzaj przelewu.
› Jako rachunek obciążany oznacz rachunek karty kredytowej i wypełnij wymagane pola.
Aby zrealizować przelew z rachunku karty kredytowej poprzez Sez@m, wymagane jest podpisanie Umowy o dostęp do kanałów elektronicznych. Nie masz podpisanej Umowy? Zapraszamy do Placówki Banku BPH.

nie sprawdzałem jeszcze ale na próbę coś puszczę, dam znać, pzdr

Hej, a dawno zakładałeś kartę? Ja swoją mam niecałe 2 miesiące i też dostałem takiego maila. Z ciekawości zadzwoniłem do banku, ale na infolinii pracownica nic konkretnego nie widziała. Stwierdziła że to po prostu może być mail informacyjny zachęcający do różnych form korzystania z karty. W związku z tym że o żadnej specjalnej promocji w tym temacie nie wiedziała, to o nic konkretnego nie pytałem. Mam przekonanie graniczące z pewnością, takie jak już wcześniej koledzy pisali, takie transakcje nie będą punktowane i są traktowane jako transakcje gotówkowe.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4241 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 213  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości