Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Lut 2016 20:56 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Maj 2014
Posty: 818
Loty: 64
Kilometry: 81 475
Punkty statusowe: 37
srebrny
http://support.entropay.com/customer/po ... ay-account
Góra
 Profil Relacje PM off
greg1291 uważa post za pomocny.
 
      
#22 PostWysłany: 27 Lut 2016 21:36 

Rejestracja: 27 Lut 2016
Posty: 1
Punkty statusowe: 0
Jak się sprawa ma co do kontroli przez np.: Urząd Skarbowy czy inną instytucje? Chciałbym aby entropay był pośrednikiem w przelewach wpłaty/wypłaty z np.: gier hazardowych. Ktoś może coś na ten temat napisać wydaje mi się to być bezpieczniejsze od np. skrill.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#23 PostWysłany: 13 Sie 2016 01:14 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Lip 2015
Posty: 619
Loty: 48
Kilometry: 74 154
Punkty statusowe: 49
srebrny
Jak założyć drugą kartę entropay w tej samej walucie?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#24 PostWysłany: 13 Sie 2016 06:55 

Rejestracja: 11 Mar 2013
Posty: 694
Loty: 2
Kilometry: 3 738
Punkty statusowe: 9
Wybierasz "basic" weryfikując maila inne dane. Po tym otwiera się możliwość wyrobienia kolejnych 4 kart. Czyli wszysko zależy od poprawnej weryfikacji danych.
Góra
 Profil Relacje PM off
ZENNNEK lubi ten post.
ZENNNEK uważa post za pomocny.
 
      
#25 PostWysłany: 17 Lip 2017 12:30 

Rejestracja: 09 Mar 2014
Posty: 1716
Punkty statusowe: 48
srebrny
czy teraz nowe karty są już imienne? utworzyłem nową po przerwie, na nowej wersji strony i mam na niej nazwisko zamiast "entropay user". Gdzieś to można zmienić w ustawieniach?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#26 PostWysłany: 17 Lip 2017 12:57 

Rejestracja: 20 Lip 2012
Posty: 4995
Punkty statusowe: 149
platynowy
@Misiatek i tak zmiana nie miałaby znaczenia, bo przy płatności weryfikowane są tylko dane karty (nr, data ważności i cvv). Imię i nazwisko nie jest weryfikowane (chyba w tylko USA jest), możesz wpisać np. Jan Kowalski i też przejdzie.
Góra
 Profil Relacje PM off
Misiatek uważa post za pomocny.
 
      
#27 PostWysłany: 27 Lis 2017 18:06 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2213
Punkty statusowe: 31
srebrny
Zauważyłem, że jest kolejna zmiana, pojawiło się coś takiego jak - wallet. Gdy nie używamy karty można ją zlikwidować, a kasa przechodzi do portfela. Potem można założyć nową kartę i zasilić ją z portfela. W ten sposób nie trzeba pamiętać o konieczności zrobienia jakiegoś ruchu raz na pół roku (żeby uniknąć opłaty karnej za brak aktywności).
Góra
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.
 
      
#28 PostWysłany: 14 Gru 2017 09:36 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 626
Punkty statusowe: 26
niebieski
Pytanie czy to tak zadziała, bo opłata za brak aktywności znajduje się w sekcji opłat za konto, a nie za kartę.
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#29 PostWysłany: 14 Gru 2017 10:01 

Rejestracja: 06 Lip 2011
Posty: 1983
Punkty statusowe: 32
srebrny
Ta kara za brak aktywności jest jedna 3,75 euro czy pobierana jest za każde pół roku?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#30 PostWysłany: 14 Gru 2017 10:02 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 626
Punkty statusowe: 26
niebieski
Za kazde pol roku braku aktywnosci.

Wysłane z Redmi 4 pro przez taptaka
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off
greg1291 uważa post za pomocny.
 
      
#31 PostWysłany: 14 Gru 2017 12:04 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2213
Punkty statusowe: 31
srebrny
wikiman napisał(a):
Pytanie czy to tak zadziała, bo opłata za brak aktywności znajduje się w sekcji opłat za konto, a nie za kartę.

Faktycznie do końca nie wiadomo czy zadziała. Jak ktoś pierwszy przetestuje pół roku z kasą w "portfelu" niech da znać. Niewykluczone, że to będę ja, bo już dwa razy z powodu sklerozy dopadała mnie ich kara :)
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#32 PostWysłany: 14 Gru 2017 12:28 

Rejestracja: 06 Lip 2011
Posty: 1983
Punkty statusowe: 32
srebrny
Tylko czy oni faktycznie robią obciążenia na tych kontach po zawieszeniu za brak aktywności? Na koncie brak środków. Nie widać też żadnego obciążenia na podpiętej karcie. Ktoś ma jakieś negatywne doświadczenia?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#33 PostWysłany: 15 Gru 2017 00:22 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 626
Punkty statusowe: 26
niebieski
maczala1 napisał(a):
wikiman napisał(a):
Pytanie czy to tak zadziała, bo opłata za brak aktywności znajduje się w sekcji opłat za konto, a nie za kartę.

Faktycznie do końca nie wiadomo czy zadziała. Jak ktoś pierwszy przetestuje pół roku z kasą w "portfelu" niech da znać. Niewykluczone, że to będę ja, bo już dwa razy z powodu sklerozy dopadała mnie ich kara :)


No to ja czekam na wynik :)
12 grudnia dostalem kare na kartach z dodatnim saldem. Na drugim koncie gdzie jest pusto kary nie odnotowano. Nie bede chyba jednak testowal czy nie ma tam niewidocznego do momentu wplaty salda ujemnego :)

Wysłane z Redmi 4 pro przez taptaka
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#34 PostWysłany: 15 Gru 2017 10:03 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2213
Punkty statusowe: 31
srebrny
Karą obciążają tylko do wysokości dostępnych środków i nie naliczają salda ujemnego.
Jak było dostępne zero, to kara też wynosi zero :)
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Przeszukaj temat:
  
phpBB® Forum Software © phpBB Group