Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1222 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 62  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 10 Lut 2014 10:40 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
iwan-82 napisał(a):
Od razu wspomina mi się sytuacja z kultowego filmu Barei : "... Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi?".

To smutne bo juz nie raz ciekawe detale były zamykane lub usuwane. Tak jak było z tematem ze można kupić bilety na Ryanair za 2 euro na jednej ze stronek. Temat był na szybko zamknięty bo podobny był aktywny w TS i dlaczego osoby "z ulicy" mają wiedzieć że coś takiego istnieje?

A to fajna uwaga :mrgreen: 8-) :lol: bo ten serwis działał - troche cierpliwości trza było bo raz się kupiło lot za 2E a raz nie :) ...wkoncu jednak tickety z ryana docierały więc luuuzik. Ale widać - nie wszystkim mozna sie dzielić 8-) :mrgreen: :twisted: :twisted:
 Profil Relacje PM off  

Rusz w rejs po Karaibach 😮🏖️ Zobacz 6 wysp + loty z Warszawy za 6644 PLN ✈️🛳️⚓ Rusz w rejs po Karaibach 😮🏖️ Zobacz 6 wysp + loty z Warszawy za 6644 PLN ✈️🛳️⚓
Luksusu w Omanie 😮💎 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐⭐ hotelu z all inclusive i prywatną plażą za 4806 PLN Luksusu w Omanie 😮💎 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐⭐ hotelu z all inclusive i prywatną plażą za 4806 PLN
#22 PostWysłany: 10 Lut 2014 10:49 

niebieski
Idzik napisał(a):
iwan-82 napisał(a):
Od razu wspomina mi się sytuacja z kultowego filmu Barei : "... Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi?".

To smutne bo juz nie raz ciekawe detale były zamykane lub usuwane. Tak jak było z tematem ze można kupić bilety na Ryanair za 2 euro na jednej ze stronek. Temat był na szybko zamknięty bo podobny był aktywny w TS i dlaczego osoby "z ulicy" mają wiedzieć że coś takiego istnieje?

A to fajna uwaga :mrgreen: 8-) :lol: bo ten serwis działał - troche cierpliwości trza było bo raz się kupiło lot za 2E a raz nie :) ...wkoncu jednak tickety z ryana docierały więc luuuzik. Ale widać - nie wszystkim mozna sie dzielić 8-) :mrgreen: :twisted: :twisted:

Mam wrażenie że moderatorzy się dzielą wszystkim.Ale między sobą.
Skoro user podaje na forum jakąś promocję to po to aby się z nią podzielić z innymi userami.
Nie chce się dzielić to nie robi wpisu.
I to od niego zależy czy post ma być umieszczony czy nie.!
A mam wrażenie że mody i admini sami korzystają w kodów a potem kasują posty aby przypadkiem im nie spalić dila.

ps.
Aby nie było sam się dzisiaj zarejestrowałem do HT i mam 150zł bonusu

Ostatnio edytowany przez Kamil, 10 Lut 2014 11:18, edytowano w sumie 1 raz
Tak jak zapowiadałem wcześniej, jakiekolwiek sugestie na temat tworzenia grup wyższego wtajemniczenia przez administrację i działów ukrytych, jak i wszystkie działania mające na celu podzielić społeczność, spotkają się z ostrą odpowiedzią z naszej strony.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 10 Lut 2014 10:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Uważajmy, bo zaraz i ten temat zostanie skasowany bo znów tworzymy "łańcuszek" :lol:
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:01 

Roben napisał(a):
Idzik napisał(a):
iwan-82 napisał(a):

Mam wrażenie że moderatorzy się dzielą wszystkim.Ale między sobą.
Skoro user podaje na forum jakąś promocję to po to aby się z nią podzielić z innymi userami.
Nie chce się dzielić to nie robi wpisu.
I to od niego zależy czy post ma być umieszczony czy nie.!
A mam wrażenie że mody i admini sami korzystają w kodów a potem kasują posty aby przypadkiem im nie spalić dila.

ps.
Aby nie było sam się dzisiaj zarejestrowałem do HT i mam 150zł bonusu

Witam.Mógłbyś powiedzieć jaki był ten kod który trzeba było wpisać na początku przy rejestracji.Wczoraj ściągnąłem apilikację i faktycznie temat zaginął .Pozdrawiam.Darek.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:06 

Możesz wpisać czyjś referral (jeśli posiadasz), albo kod TONIGHT, a potem wejdź w credits i wpisz drugi kod: BOOKEUROPE
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:24 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Owszem jest to smutne, że szukacie problemu, tam gdzie go nie ma.

Problemem jest to, że forum musi działać w ramach norm społecznych, które sobie wypracowuje. Jedną z norm społecznych jest umiejetność przestrzegania reguł danego wątku.

Pod postem Skrzata zaproponowałem łańcuszek, tak aby wielu uzytkowników mogło podać swój referal (przy okazji nie zamieszczałem tam swojego). Pawi szybko dorzucił sprawdzone zasady łańcuszka - których należało przestrzegać. To trzy proste kroki:

- rezerwujesz referal poprzednika (pisząc stosowny post)
- wykorzystujesz
- podajesz swój (edytując swój wcześniejszy post).

Niestety było to dla was zbyt skomplikowane.

Jeżeli społeczność nie potrafi się sama regulować, wtedy mogę korzystać z narzędzi dostępnych moderatorom. Czyli uzyć kija w postaci ostrzeżeń i kasowania postów.

Mimo jasnego komunikatu, że tak będę postępował, aby zachować porządek w wątku, nie pomogło. Przyznałem 5 ostrzeżeń, poświęciłem sporo czasu na kasowanie niepoprawnych postów. I tu skończyła się moja cierpliwość. Miałem do wyboru rozdać parędziesiąt kolejnych ostrzeżeń, albo zamknąć temat. To też zrobiłem.

Następnie temat usunąłem.

PS. Temat przywróciłem: hotel-tonight-do-80-euro-na-start-lancuszek-proba-numer-2,81,41798
3 ludzi lubi ten post.

#27 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:33 
Awatar użytkownika

srebrny
czego jojczycie
przecież to jest cały czas dostępne z cache
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=pl
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:38 

niebieski
Otrzymałem ostrzeżenie.
Kamil piszesz:
"Tak jak zapowiadałem wcześniej, jakiekolwiek sugestie na temat tworzenia grup wyższego wtajemniczenia przez administrację i działów ukrytych, jak i wszystkie działania mające na celu podzielić społeczność, spotkają się z ostrą odpowiedzią z naszej strony"

Nie widzę abyś tak pisał wcześniej w tym wątku.W związku z tym proszę o zniesienie mi ostrzeżenia.
Był by taki wpis to bym się do niego dostosował :)
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:53 

A nie można było zostawić informacji o aplikacji z referalem skrzata i zamknąć temat. W ten sposób i info byłoby dostępne i skrzat doceniony za znalezisko. Kto by chciał skorzystałby z kodu skrzata.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 10 Lut 2014 11:54 
Założyciel
Awatar użytkownika

lumir napisał(a):
A nie można było zostawić informacji o aplikacji z referalem skrzata i zamknąć temat. W ten sposób i info byłoby dostępne i skrzat doceniony za znalezisko. Kto by chciał skorzystałby z kodu skrzata.

Tak chcialem zrobić, ale źle zaznaczyłem, ogladałem skoki jednym okiem, i poleciało wszystko. Wątek przywróciłem: hotel-tonight-do-80-euro-na-start-lancuszek-proba-numer-2,81,41798

#31 PostWysłany: 10 Lut 2014 12:04 

moim zdaniem powinien być referal skrzata za jego wkład i dokładnie to znalezisko. Bez żadnych łańcuszków, ale to już Wasza decyzja.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 10 Lut 2014 12:05 

niebieski
Kamil napisał(a):
ogladałem skoki jednym okiem, i poleciało wszystko.

no to teraz niech wszyscy dla poprawy nastroju wrzucą na googla: "12 letni Kamil Stoch" ;-)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 10 Lut 2014 12:08 

niebieski
Kamil napisał(a):
lumir napisał(a):

Tak chcialem zrobić, ale źle zaznaczyłem, ogladałem skoki jednym okiem, i poleciało wszystko. Wątek przywróciłem: hotel-tonight-do-80-euro-na-start-lancuszek-proba-numer-2,81,41798

To proszę znieść mi teraz ostrzeżenie
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 10 Lut 2014 12:21 
Założyciel
Awatar użytkownika

Nie widze przeslanek ku temu.

#35 PostWysłany: 10 Lut 2014 12:53 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

ASW3167J chyba nie działa :/
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 10 Lut 2014 12:55 

niebieski
Kamil napisał(a):
Nie widze przeslanek ku temu.

Jak pisałem wyżej dostałem ostrzeżenie za nie dostosowanie się do twojego wpisu:
Wklej mi tu linka do tych twoich słów:
""Tak jak zapowiadałem wcześniej, jakiekolwiek sugestie na temat tworzenia grup wyższego wtajemniczenia przez administrację i działów ukrytych, jak i wszystkie działania mające na celu podzielić społeczność, spotkają się z ostrą odpowiedzią z naszej strony"
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 10 Lut 2014 13:07 
Awatar użytkownika

srebrny
Zeus napisał(a):
ASW3167J chyba nie działa :/

Sprawdzaj, wczoraj zadziałał przez chwilę.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 10 Lut 2014 13:17 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Mam komunikat, ze code is expired
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 10 Lut 2014 13:20 

platynowy
Działa wcześniejszy BOOKEUROPE
Mnie przynajmniej zadziałał
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 10 Lut 2014 13:21 

Loty: 475
Kilometry: 714 983
złoty
wymaga waluty EUR zdefiniowanej (z automatu, wg nieznanym mi regul) przy rejestracji. zmiana waluty pozniej nie pomaga.
podobno dziala zmiana waluty przed wykorzystaniem kodu

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1222 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 62  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google [Bot] oraz 4 gości