Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#21 PostWysłany: 07 Gru 2017 01:39 

Rejestracja: 07 Cze 2016
Posty: 332
Loty: 79
Kilometry: 145 783
@DMW -- koledze chodziło o lot bezpośredni z Krakowa na Malediwy.

I nie przesadzam. Terminal ten jest dla linii niskobudżetowych i tak wygląda.
Niektórzy będą mocno zaskoczeni kiedy tam dotrą. Kilkakrotnie byłam
na tym terminalu i uważam go za jeden z najgorszych.
Po to jest to forum ,by informować innych .
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#22 PostWysłany: 07 Gru 2017 03:10 

Rejestracja: 10 Maj 2013
Posty: 483
niebieski
gdanszczanka76 napisał(a):

bród i ilość osób



brud

ludzie - brudni czy bródni ??

:ugeek: :lol: :ugeek:
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#23 PostWysłany: 19 Sty 2018 17:06 

Rejestracja: 15 Cze 2017
Posty: 21
Loty: 19
Kilometry: 34 883
Też korzystałem z terminalu 2 i faktycznie nie jest super, ale też bez przesady - da się przeżyć ;)

Natomiast do rzeczy: czy z Waszego doświadczenia wynika, że FlyDubai rzuci promocje, aby "rozruszać" i rozpromować nową trasę? Bo na razie ponad 400 euro w dwie strony to mocno średnia oferta biorąc pod uwagę, że Emirates to "raczej" nie jest ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#24 PostWysłany: 15 Maj 2018 20:01 

Rejestracja: 12 Mar 2018
Posty: 29
Patrząc na skyscanner w styczniu mamy dwa loty dziennie z KRK do DXB.
Leciał już ktoś z tą linią do Dubaju? Jak zapełnienie?
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#25 PostWysłany: 15 Maj 2018 20:11 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Wrz 2011
Posty: 2589
Loty: 371
Kilometry: 601 471
niebieski
lotnikx napisał(a):
dwa loty dziennie

Obydwa o tym samym numerze i dostepne pewnie tylko na skyscanner ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#26 PostWysłany: 15 Maj 2018 20:16 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Lut 2013
Posty: 1554
złoty
Pozostałości po zmianie rozkładu (flydubai-opinie-recenzje-uwagi,226,89911?start=80#p1082094)
lotnikx napisał(a):
Leciał już ktoś z tą linią do Dubaju? Jak zapełnienie?
flydubai-opinie-recenzje-uwagi,226,89911&start=60#p1070119:
Apocalipse napisał(a):
Zasłyszane z 2giej ręki. Inauguracyjny lot KRK-DXB ~120 miejsc zajętych. Na najbliższe tygodnie sprzedane średnio po ~40paxów na lot.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#27 PostWysłany: 08 Kwi 2019 00:36 

Rejestracja: 26 Mar 2019
Posty: 4
Na którym terminalu jest lądowanie? Jeżeli to oczywiste to z ostrożności przepraszam , nauczony doświadczeniem w [SIG] szkoda nóg żeby przejść terminale. Już się tłumaczę , dlaczego zadaję to pytanie - chcę wypożyczyć samochód i muszę podać terminal , a w internetach albo przeoczyłem , albo nie ma takiej informacji.
Z pozdrowieniami,
Szymon
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#28 PostWysłany: 08 Kwi 2019 05:55 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Lut 2013
Posty: 1554
złoty
Alumir888 napisał(a):
Na którym terminalu jest lądowanie? [...] w internetach albo przeoczyłem , albo nie ma takiej informacji.
Jest ;) Np. https://www.flydubai.com/en/destination ... terminal-3
Cytuj:
From 02 December 2018, flights to and from the following destinations will operate into and out of Terminal 3, Dubai International (DXB).
[...]
Krakow
http://www.dubaiairports.ae/flight-status
Załącznik:
t3.PNG


Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#29 PostWysłany: 12 Kwi 2019 21:45 

Rejestracja: 26 Mar 2019
Posty: 4
Jest :-)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: FlyDubai z Krakowa
#30 PostWysłany: 12 Kwi 2019 21:57 

Rejestracja: 10 Maj 2014
Posty: 1441
Loty: 79
Kilometry: 114 133
złoty
Taką informację masz w mailu z potwierdzeniem rezerwacji ;)
Jeszcze jako ciekawostkę powiem, że dojechałam na T3 i patrzę na screen, nie ma mojego lotu. Lecę do obsługi a oni mi każą jechać na T2. Idę do busa na T2 a pani mówi, że ja odlatuję z T3 :) Zmęczenie wzięło górę i pomyliłam godzinę wylotu, dlatego go nie widziałam.
_________________
www.ineedatrip.pl
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group