Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost

Wszystkie próby obrotu biletami na mecze "wymiana" lub sprzedaż zostaną nagrodzone w sposób ostateczny więc proszę nie próbować

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 134  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 15 Mar 2016 15:26 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
Czyli jednak już ktoś ma imacrosa tak skonfigurowanego aby dodawał bilety :) Brawo :)
 Profil Relacje PM off  

Zimowy city break w Porto 🍷🇵🇹 5 dni w pięknej Portugalii za 839 PLN 😍 Zimowy city break w Porto 🍷🇵🇹 5 dni w pięknej Portugalii za 839 PLN 😍
Relaks na Zanzibarze za 3105 PLN ☀️🌴 Loty + 11 noclegów przy plaży 🌊👙 Relaks na Zanzibarze za 3105 PLN ☀️🌴 Loty + 11 noclegów przy plaży 🌊👙
#362 PostWysłany: 15 Mar 2016 15:40 

Loty: 74
Kilometry: 115 313
Maniek1986 napisał(a):
Ostrix napisał(a):
czajnikk napisał(a):
Witam ponownie.
Po kilku godzinach dziennie spędzonych na platformie ... wreszcie mam komplet biletów. IRL 1 KAT, GER 3 KAT, UKR 3 KAT. + 1/8 4 KAT. z losowania.
Wszystko ustrzelone bezpośrednio ze strony danego meczu z włączonym autoodświerzaniem ust. na 1 s. Najważniejssze to sie nie poddawać.
Powodzenia dla wszystkich.

Jaki cudem w ciągu 1sek wybrałeś bilet i dodałeś go do koszyka :D Przecież to nie jest realne :D

Makro, Panie i Panowie makro...

Z tm imakros to też nie do końca tak jest. Niestety jestem lewy z inf. i potrafie tylko zrobić na dodawanie jednej kategorii biletów. Przy mniej obleganym polska ukraina działa bez zarzutu. Bilet dodaje zawsze jak sie pojawia. Z irl. i niem. już nie jest tak kolorowo. Dam przyklad: dzisiaj od 9 rano do około 12 irl. w pierwszej kat. pojawiała się średnio co 15 minut. Mimo że miałem ustawione na wrzucenie jdnego bil. z tej kategorii nie wrzuciło mi ani razu, choc oczywiście za każdym razem próbowało.
Udało sie dopiero ręcznie.
Szkoda że nie potrafie zrobić imacra żeby wrzucało z wszystkich kategorii, może wtedy była by większa skuteczność.
 Profil Relacje PM off  

#363 PostWysłany: 15 Mar 2016 15:41 

niebieski
czajnikk napisał(a):
Maniek1986 napisał(a):
Ostrix napisał(a):
czajnikk napisał(a):
Witam ponownie.
Po kilku godzinach dziennie spędzonych na platformie ... wreszcie mam komplet biletów. IRL 1 KAT, GER 3 KAT, UKR 3 KAT. + 1/8 4 KAT. z losowania.
Wszystko ustrzelone bezpośrednio ze strony danego meczu z włączonym autoodświerzaniem ust. na 1 s. Najważniejssze to sie nie poddawać.
Powodzenia dla wszystkich.

Jaki cudem w ciągu 1sek wybrałeś bilet i dodałeś go do koszyka :D Przecież to nie jest realne :D

Makro, Panie i Panowie makro...

Z tm imakros to też nie do końca tak jest. Niestety jestem lewy z inf. i potrafie tylko zrobić na dodawanie jednej kategorii biletów. Przy mniej obleganym polska ukraina działa bez zarzutu. Bilet dodaje zawsze jak sie pojawia. Z irl. i niem. już nie jest tak kolorowo. Dam przyklad: dzisiaj od 9 rano do około 12 irl. w pierwszej kat. pojawiała się średnio co 15 minut. Mimo że miałem ustawione na wrzucenie jdnego bil. z tej kategorii nie wrzuciło mi ani razu, choc oczywiście za każdym razem próbowało.
Udało sie dopiero ręcznie.
Szkoda że nie potrafie zrobić imacra żeby wrzucało z wszystkich kategorii, może wtedy była by większa skuteczność.

Otóż to, ograniczeniem jest "wywalanie do captcha" i ilość bilecików" ;)
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 15 Mar 2016 18:04 
Awatar użytkownika

Panowie jaką wtyczkę do auto odświeżania muszę zainstalować żeby móc ustawić STOP na jakimś przycisku na klawiaturze ? Obecnie mam Auto Refresh na Chrome, ale tam takie opcji nie ma.

Wyczytane na zagranicznych forach.

ALBANIA TRICK - w momencie gdy złapiemy bilet w ostatnich minutach czasu na portalu należy dodać dowolny bilet do koszyka i wydłuży nam się czas do 15min. (Dodajemy jak odlicza nam ostatnie 5min). Sprawdzałem i u mnie działa.
grzegorzkatowice lubi ten post.

#365 PostWysłany: 15 Mar 2016 18:06 

Co się dzieje jak z jakiegoś powodu płatność kartą nie przejdzie? Można próbować jeszcze raz inną kartą czy wszystko przepada i jest przykro? ;)
 Profil Relacje PM off  

#366 PostWysłany: 15 Mar 2016 18:16 

Możesz próbować śmiało aż czas Ci się nie skończy. Właśnie złapałem 2 sztuki 3 kategorii na Ukrainę więc morale wzrosło ale dalej poluje na 4 kategorię ;)
 Profil Relacje PM off  

#367 PostWysłany: 15 Mar 2016 18:44 

Wyczytane na zagranicznych forach.

ALBANIA TRICK - w momencie gdy złapiemy bilet w ostatnich minutach czasu na portalu należy dodać dowolny bilet do koszyka i wydłuży nam się czas do 15min. (Dodajemy jak odlicza nam ostatnie 5min). Sprawdzałem i u mnie działa.[/quote]

możesz podrzucić kilka linków do forum zagranicznych?
 Profil Relacje PM off  

#368 PostWysłany: 15 Mar 2016 18:48 

Cześć,

Walcze i walcze, ale nie mam sposobu na zdobycie biletów na mecz Polska - Niemcy :/ Odświeżanie nie działa, albo jestem za wolny :)

Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma biletów na zbyciu ?
 Profil Relacje PM off  

#369 PostWysłany: 15 Mar 2016 19:07 

Sprzedać pod stadionem Szwajcarom ;)

Swoją drogą zastanawia mnie ta mnogość ofert na viagogo, z tego co wiem to w momencie jak ktoś kupi coś na viagogo to sprzedający ma 48h żeby potwierdzić, że bilety posiada i zamawia kuriera na jakiś najbliższy dzień. Jeśli tego nie zrobi to jest jakaś kara administracyjna. Przy jednej ofercie widziałem nawet dopisek "Rząd TBD" (To be determined). Czyli jak oni sprzedają coś czego jeszcze nie mają? :D
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 15 Mar 2016 19:14 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Myślę,że jeśli chodzi o oferty viagogo to tak nie jest przy biletach na ME. Oni wiedzą,że ludzie nie mają biletów. Nie dostaną kary administracyjnej osoby,które wystawiaja!
 Profil Relacje PM off  

#371 PostWysłany: 15 Mar 2016 19:14 

Wons napisał(a):
Jakieś pomysły co zrobić z 4 dodatkowymi biletami na 1/8 finału na polaków? Wylosowałem 8 a jedziemy w 4 :)
Rozumiem ze na platformie nie bedzie mozna ich sprzedac?

Odsprzedaży biletów na krótko przed meczem (gdy będzie wiadomo kto gra) nie pochwalam, ale czysto informacyjnie Ci napiszę że to kosmicznie opłacalny biznes. Natomiast ja bym chyba kręcił większą ekipę znajomych, z tym tylko "ale" że 1/8 finału na Polaków może koniec końców w ogóle nie być :D
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 15 Mar 2016 20:06 

brok24 napisał(a):
cool_aka_romeo napisał(a):
Można zatrzymać ARP z klawiatury ?

Tak, po uruchomieniu ARP ustaw klawiszem TAB aby aktywny był przycisk STOP, jak pojawią się bilety wciskasz spacje i ARP się wyłącza.

No ale po co? Przecież ARP ma Page Monitor. Jak się pojawi tekst jaki chcecie na stronie zobaczyc np. Category 1 to nie tylko sie zatrzyma ale i zagra piękną melodyjke. Nawiasem mówiąc przez 4 lata się nie zmieniła ;)

To jak włączyć ten ficzer pozostawiam wam, rocket science to nie jest ;)

W starym wątku jest bardzo dużo porad. Wiem że to dłuuuuga lektóra, wystarczy przeczytac moje posty ;P
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
baxxty79 uważa post za pomocny.

#373 PostWysłany: 15 Mar 2016 20:09 

Możesz podrzucic link to tego starego wątku ?
Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

#374 PostWysłany: 15 Mar 2016 20:20 

niebieski
Bartekjg napisał(a):
Cześć,

Walcze i walcze, ale nie mam sposobu na zdobycie biletów na mecz Polska - Niemcy :/ Odświeżanie nie działa, albo jestem za wolny :)

Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma biletów na zbyciu ?

..........walcz, a nie juz po 7 dniach się poddajesz :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 15 Mar 2016 21:01 

niebieski
Będzie znowu sentymentalnie... Platforma A.D. 2016 r. różni się od tej A.D. 2012 r. Na początku funkcjonowania tej pierwszej nie znaliśmy ani dnia ani godziny, ale koniec końców każdy pyknął co chciał. Ba ! Na stadionach były również miejsca wolne ;)
 Profil Relacje PM off
brazilmik lubi ten post.

#376 PostWysłany: 15 Mar 2016 21:11 

gruszek1982 napisał(a):
Możesz podrzucic link to tego starego wątku ?
Z góry dzięki

Pierwszy i ostatni raz w tym temacie używam opcji szukaj za kogoś.
bilety-i-wyjazdy-na-wydarzenia-sportowe,237,6927

@Maniek1986. Ech te nieprzespane noce i pobudki przez powiadamiacza, spanie z laptopem otwartym i gotowym do akcji.

@ALL Nie łamcie się. To dopiero początek działania platformy. Najlepsze jeszcze przed wami. Trzeba trochę cierpliwości i dużo plasterków na odciski ;)
 Profil Relacje PM off  

#377 PostWysłany: 15 Mar 2016 21:12 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
Czy od przeciągu ostatnich dwóch godzin widzieliście jakieś bilety na mecze polaków ?
 Profil Relacje PM off  

#378 PostWysłany: 15 Mar 2016 21:13 

niebieski
:lol...cała ściana biletów, wszystko z platformy 2012...........a jak kurier zawalił kopertami ( do dziś ogniska się pali ;) )........ :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#379 PostWysłany: 15 Mar 2016 21:15 

cool_aka_romeo napisał(a):
Czy od przeciągu ostatnich dwóch godzin widzieliście jakieś bilety na mecze polaków ?

Był NRL-POL 3kat.

OT. Brakuje mi 1 pkt reputacji do zmiany podpisu. Jak je można zwiększyć? (Na PW poprosze)
 Profil Relacje PM off
Piccolo lubi ten post.
Piccolo uważa post za pomocny.

#380 PostWysłany: 15 Mar 2016 21:29 

Mam wreszcie co chciałem :) ukraina 2 bilety 2 kat. :D jakies 40 min temu:) Gdyby jeszcze tak Irlandie....
 Profil Relacje PM off
Maniek1986 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 134  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość