Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost

Wszystkie próby obrotu biletami na mecze "wymiana" lub sprzedaż zostaną nagrodzone w sposób ostateczny więc proszę nie próbować

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 134  Następna
Autor Wiadomość
#1761 PostWysłany: 01 Kwi 2016 13:37 

Pewnie że nie będzie. Łysy stanie pod budką z piwem i tam będzie rozdawał tysiące pozostałych biletów.
 Profil Relacje PM off  

City break w Salonikach 🏛️🌞 Odkryj grecki klimat na wiosnę za 719 PLN City break w Salonikach 🏛️🌞 Odkryj grecki klimat na wiosnę za 719 PLN
Weekend w Mediolanie za 375 PLN 😍 Loty (sobota-niedziela) i hotel 😎 Weekend w Mediolanie za 375 PLN 😍 Loty (sobota-niedziela) i hotel 😎
#1762 PostWysłany: 01 Kwi 2016 13:40 

No ja mam nadzieję, że kolejna platforma będzie :-).
 Profil Relacje PM off  

#1763 PostWysłany: 01 Kwi 2016 14:39 

cool_aka_romeo napisał(a):
Ja dostałem na trzech kontach info, że bilety będą u mnie w poniedziałek 04/04 :)

Ale to macie już wysyłki biletów zakupionych na platformie? :?:
 Profil Relacje PM off  

#1764 PostWysłany: 01 Kwi 2016 14:44 

@adalkoo, nie - to pula federacyjna.
 PM off  

#1765 PostWysłany: 01 Kwi 2016 15:15 

Jeśli ktoś dostanie bilet z puli federacyjnej na mecz z Ukrainą niech napiszę w jakim sektorze wtedy jak dostane swój z platformy będzie można zobaczyć czy bliżej do Polskiego młyna czy banderowców :D
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#1766 PostWysłany: 01 Kwi 2016 15:16 

sunxem napisał(a):
hehehehe od razu widać kto korzysta (kupuje albo i sprzedaje) na tbpl...

może podasz jaki to portal, dla tych co się im nie powiodło, chcą kupić taniej i polują na okazję :D
 Profil Relacje PM off  

#1767 PostWysłany: 01 Kwi 2016 15:29 

A może trochę zaradności i samodzielności...????
Wygooglaj sobie i sprawdź, gdzie jeszcze można kupić bilety. Z resztą było o tym tutaj pisane.
A na niskie ceny to raczej nie licz...
 Profil Relacje PM off  

#1768 PostWysłany: 01 Kwi 2016 15:34 

kyrtap1992 napisał(a):
Jeśli ktoś dostanie bilet z puli federacyjnej na mecz z Ukrainą niech napiszę w jakim sektorze wtedy jak dostane swój z platformy będzie można zobaczyć czy bliżej do Polskiego młyna czy banderowców :D

Sektor

Ostatnio edytowany przez Windsor 01 Kwi 2016 16:09, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off
kyrtap1992 lubi ten post.

#1769 PostWysłany: 01 Kwi 2016 15:42 

kyrtap1992 napisał(a):

sektor O, 4 kategoria
 Profil Relacje PM off
kyrtap1992 lubi ten post.

#1770 PostWysłany: 01 Kwi 2016 15:59 

Czyli na oko sektory dla puli federacji będą podzielone tak: https://zapodaj.net/7fdbf5cc9ef3a.jpg.html :D
Czerwone nasze a niebieskie Ukrainy.
 Profil Relacje PM off  

#1771 PostWysłany: 01 Kwi 2016 17:25 

Dzwoniłem ostatnio do PZPN i babka mi powiedziała, że biletów z federacji narodowej nie można sprzedac bo moga sprawdzać. To prawda? Bo na platformie UEFA też nie mogłem wystawić. Było coś jeszcze o tym że UEFA może spytac o tożsamość "gości".
 Profil Relacje PM off
benybeny uważa post za pomocny.

#1772 PostWysłany: 01 Kwi 2016 17:45 

Zbanowany
Rozumiem, że oczekiwałeś od "babki z PZPN-u" odpowiedzi w stylu: "spokojnie kolego, możesz wyciskać frajerów jak cytrynę"?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1773 PostWysłany: 01 Kwi 2016 17:49 

Jak jest nazwisko na bilecie to ciężko stwierdzić. Spytałem się też czy bilety można komuś oddać ale chyba nie dała się nabrać.
 Profil Relacje PM off  

#1774 PostWysłany: 01 Kwi 2016 17:56 

Co byście zrobili tak hipotetycznie: nie wylosowali Was, nie udało się na platformach, pozostaje kupienie biletów od kogoś. Zakładam, że nie będę cyt. "frajerem, którego wyciśnie się jak cytrynę" i uda mi się kupić w miarę sensownej cenie te bilety od kogoś, ale pozostaje pytanie: czy będą je sprawdzać przy wejściu z dokumentem tożsamości? Wiem, nikt mi teraz tego nie zapewni, no ale co sądzicie na ten temat? Cały czas liczę na tę kolejną platformę i żyję nadzieją, że tym razem się uda, w końcu jestem bogatsza o Wasze rady i doświadczenie :-). Jednakże muszę być przygotowana na wszystko. Tak, jestem zdesperowana, bo chcemy lecieć, zwłaszcza iż mamy już bilety na samolot i zarezerwowany nocleg, a wyjazd to prezent urodzinowy dla syna :-). Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :-).
 Profil Relacje PM off  

#1775 PostWysłany: 01 Kwi 2016 18:16 

niebieski
Moim zdaniem nie będą sprawdzać. Inaczej kazaliby wprowadzać dane każdej z "osób towarzyszących", tj. drugi bilet dla... wprowadź dane, trzeci bilet dla... wprowadź dane. Tak jak było teraz na składaniu aplikacji o bilety na finał LE. Jak chciało się dwa bilety było trzeba podać dane drugiej osoby wraz z nr dowodu itp. Choć nie zdziwiłoby mnie natomiast jakby kazali spersonalizować te bilety w późniejszym czasie. Chyba nawet napisane w e-mailu od UEFA coś było, że w kazdej chwili może zajść taka okoliczność.
 Profil Relacje PM off  

#1776 PostWysłany: 01 Kwi 2016 18:30 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
@chris0o masz rację tylko może byc taka sytuacja , że podałbyś wcześniej czyjeś dane , a np.24 godziny przed meczem okazałoby się , że ktos nie może jechać , bo jest chory , bo ma chore dziecko , albo sto innych powodów. To co wówczas? uefa odda Ci kasę?
 Profil Relacje PM off  

#1777 PostWysłany: 01 Kwi 2016 18:47 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
Przestańcie się nakręcać. NIE MA możliwości sprawdzenia danych na biletach. W bilecie nie wniesiesz ładunku wybuchowego. Nastawcie się na kilka kontroli bezpieczeństwa. Jeśli poprzez zadawanie infantylnych pytań typu ... Czy można oddać komuś bilet ?Chcecie upewnić się czy można kupić od kogoś to, tak możecie odkupić i zostaniecie wpuszczeni na stadion. Kupując 4 bilety ze swoimi danymi na masz obowiązku wchodzenia na stadion w towarzystwie trzech pozostałych.

@sim14 Niestety jeśli chcesz kupić bilety na POL - GER to nastaw się na duży wydatek nawet w 4 kat. POL - UKR kupisz bez problemu w nominale a POL - NIR niestety ze względu małej pojemności stadionu też to nie będzie tania impreza.
 Profil Relacje PM off
brazilmik lubi ten post.

#1778 PostWysłany: 01 Kwi 2016 19:12 
Awatar użytkownika

srebrny
samaki9 napisał(a):
@chris0o masz rację tylko może byc taka sytuacja , że podałbyś wcześniej czyjeś dane , a np.24 godziny przed meczem okazałoby się , że ktos nie może jechać , bo jest chory , bo ma chore dziecko , albo sto innych powodów. To co wówczas? uefa odda Ci kasę?

To akurat nie jest żaden argument, w pewnych krajach europejskich dane personalne na biletach są sprawdzane przed wejściem na stadion. Sam pare razy widziałem jak ludzie błagali żeby wejść, a bramkarz służbista nie wpuścił.
 Profil Relacje PM off  

#1779 PostWysłany: 01 Kwi 2016 19:24 

niebieski
Gdzie jest napisane ze pan Kowalski plus jego 3 gości ma wejść razem, kontrola p. Kowalskiego i jego 3 gosci, następnie kontrola pana Shmita i jego 3 gości .........no to wejście na stadion około cały dzień, ciekawe :? ........ :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#1780 PostWysłany: 01 Kwi 2016 19:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Nigdzie nie jest napisane. Tylko nie przytaczajcie bzdurnych argumentów, że to kupa czasu na sprawdzanie, że się nie da, że to i tamto. Kto był we Włoszech, ten wie, że spokojnie da radę sprawdzić, nawet na San Siro.
W obecnym stanie wygląda na to, że jest tak jak na E2012, czyli to samo nazwisko na 4 bilatech = brak kontroli dowodów. A co się jeszcze wydarzy, to zobaczymy. Te mistrzostwa mogą być jedyne w swoim rodzaju ...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 134  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość