Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Mar 2024 15:46 

niebieski
Cześć. Mam pytanko, czy da się jakoś dojechać do Planicy w dniu zawodów z Bledu / Kranju / Lublany na skoki bez wynajmowania samochodu?
Jedyne co udało mi się znaleźć w Internecie poza taksówkami to autobus Arriva, który dojeżdża z Kranju/Lublany do Kranjskiej Gory ok. 8:30, a stamtąd mają jeździć już ponoć darmowe shuttle busy pod skocznię. Niby nie brzmi to źle, ale zastanawiam się czy jest jakaś inna opcja, mam dziwne obawy, że jak to jedyne połączenie "znajdowalne" w Internecie to mogą być jakieś problemy, żeby się dostać na pokład tego autobusu. Na stronie autobusów, czyli Arriva, znalazłem coś, że zapraszają na dojazd na skoki autobusem, ale nie ma ani słowa o jakichś dodatkowych kursach, zapraszają jedynie do skorzystania z regularnej oferty na trasie w stronę skoczni.
 Profil Relacje PM off  

Słoneczna Andaluzja na weekend za 607 PLN 😍 Loty do Sewilli i noclegi w hotelu 😎 Słoneczna Andaluzja na weekend za 607 PLN 😍 Loty do Sewilli i noclegi w hotelu 😎
Dla prawdziwych podróżników 😍 Wakacyjne loty na Grenlandię od 2558 PLN ❄️✈️ Dla prawdziwych podróżników 😍 Wakacyjne loty na Grenlandię od 2558 PLN ❄️✈️
#2 PostWysłany: 27 Mar 2024 01:30 

niebieski
Może komuś za rok się przyda, bo może będzie ta sama oferta.
Była to oferta kolei słoweńskich, która uprawniała posiadaczy biletów na skoki do dojazdu za darmo pociągiem do miejscowości Jesenice + stamtąd shuttle busem pod skocznię (w obie strony). Tłumy na stacji w Jesenice były co prawda, ale autobusów też podstawiali sporo i w miarę szybko udało się wsiąść.
https://potniski.sz.si/novice/2024/03/t ... v-planico/
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.
KamcioPL uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość