Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 226 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 10 Lut 2023 17:52 

HON fly4free
Widzisz @Analsix, tyle tego natrzaskałeś, że aż musieli limit podnieść. Twoja wina (i Tuska) że jest drożej!
Panowie wyjadacze - dajcie spokój koledze. Każdy ma takie deale jakie sobie wypracuje ;)

Lecisz z POZ i potrzebujesz pomocy z czymkolwiek? Odezwij się!
 Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.

#102 PostWysłany: 10 Lut 2023 17:57 

srebrny
Problemem była płatność za zero lub poniżej, mi nie przechodziła. Na dziecko również miałem znizke jak dla dorosłego dwa dni temu.

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:10 

Bajerglowa94 napisał(a):
Widzisz @Analsix, tyle tego natrzaskałeś, że aż musieli limit podnieść. Twoja wina (i Tuska) że jest drożej!
Panowie wyjadacze - dajcie spokój koledze. Każdy ma takie deale jakie sobie wypracuje ;)

Mysle ze Pana post nic nie wnosi do tematu :)
Ale pozdrawiam Serdecznie :)
 Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:14 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

travelIsFUN napisał(a):
Moze jakis zlot przy okazji tej promki?

Image

Image

Image
 Relacje PM off
13 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#105 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:20 
Awatar użytkownika

srebrny
@Zeus popsułeś co poniektórym zabawę ;-)
2 ludzi lubi ten post.

#106 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:24 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@Zeus chyba czas posluchac @Bajerglowa94 i zaprzestac ;) bo rujnujemy ludzkie ''marzenia'' :)
Tak na powaznie @Analsix to dla wiekszosci ludzi z tego forum to nie jest zaden deal, wiec nie dziw sie tym reakcja. Byly czasy ze z 200 osob stad latalo przez rok za free gdzie chialo i kiedy chcialo cala siatka pewnych linii, majac jeszcze do tego darmowe noclegi (bo tez byl deal). Wiekszosc rocznie potrafi zostawic kilka tysiecy $ w kieszeni ze wzgledu na doswiadczenie, umiejetnosci i wiedze, wiec rozumiemy Twoja ekscytacje, ale Ty tez musisz zrozumiec jak ktos sie lekko usmiecha czytajac Twoje wywody o ''obkupieniu siebie i calej rodziny'' ;)
Nie zniechecaj sie.

Ostatnio edytowany przez Flyguy, 10 Lut 2023 18:29, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.

#107 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:28 

:)
Bardzo cieszy mnie ze tyle osób latało tak jak wskazujesz :)
Natomiast nie oznacza to ze innych tez to nie spotkało :)
Czy wiedza, umiejętności ? :) Mysle ze to bardzo subiektywne i indywidualne odczucie :)
Niemniej, Ciesze się ze dzieki powyższemu - Dużo osób mogło zaoszczędzić i przekonać się jakie życie potrafi pisać pozytywne scenariusze :)
Pozdrawiam :)

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 10 Lut 2023 21:48, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#108 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:46 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 142 806
srebrny
Flyguy napisał(a):
@Zeus chyba czas posluchac @Bajerglowa94 i zaprzestac ;) bo rujnujemy ludzkie ''marzenia'' :)
Tak na powaznie @Analsix to dla wiekszosci ludzi z tego forum to nie jest zaden deal, wiec nie dziw sie tym reakcja. Byly czasy ze z 200 osob stad latalo przez rok za free gdzie chialo i kiedy chcialo cala siatka pewnych linii, majac jeszcze do tego darmowe noclegi (bo tez byl deal). Wiekszosc rocznie potrafi zostawic kilka tysiecy $ w kieszeni ze wzgledu na doswiadczenie, umiejetnosci i wiedze, wiec rozumiemy Twoja ekscytacje, ale Ty tez musisz zrozumiec jak ktos sie lekko usmiecha czytajac Twoje wywody o ''obkupieniu siebie i calej rodziny'' ;)
Nie zniechecaj sie.

To po co tu zaglądasz? Przed chwilą mówiłeś, że cena lotu to niewiele w relacji do całości podróży?
Gdybyś siedział trochę dłużej na forum, to wiedziałbyś, że te same osoby, dla których aktualnie dobrą ofertą jest C za 1000 zł na inny kontynent, 10 lat temu, będąc młodymi studentami, dzieliło się wiedzą jak oszczędzić 0,5 euro na bilecie z lotniska albo na których lotniskach są kraniki z wodą, żeby oszczędzić 6 zł. Dla dużej części z nas nawet tylko 10 euro to pieniądz, a mając możliwość nie polecieć nigdzie, a polecieć 10 euro taniej dokądś, mamy asumpt do wyboru tej drugiej opcji..
12 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#109 PostWysłany: 10 Lut 2023 18:55 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ja rozumiem jesli ktos chce w konkretne miejsce poleciec i dzieki temu dealowi moze urwac 10€ wlasnie na ta podroz. Natomiast jesli ktos pisze ze zakupil 15 lotow w weekendy czerwcowe bo byl deal nie 10€, a 1€, to sam sobie odpowiedz...
8 ludzi lubi ten post.

#110 PostWysłany: 10 Lut 2023 19:09 

Szanowny Panie :)
Wydawało Bilety za O :)
Wiec chyba się nie zrozumieliśmy :)
Ale Pozdrawiam ;)

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 10 Lut 2023 21:49, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 10 Lut 2023 19:16 

niebieski
Proponuję zakończyć. Każdy kupuje co chce i jara się dealami jakimi chce, więc trochę ta dyskusja bezcelowa.
 Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#112 PostWysłany: 10 Lut 2023 21:45 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 142 806
srebrny
Flyguy napisał(a):
Ja rozumiem jesli ktos chce w konkretne miejsce poleciec i dzieki temu dealowi moze urwac 10€ wlasnie na ta podroz. Natomiast jesli ktos pisze ze zakupil 15 lotow w weekendy czerwcowe bo byl deal nie 10€, a 1€, to sam sobie odpowiedz...

Ale jeśli 15 lotów to 150 euro ~ 715 zł. Uważam że to niemało. Sam nic nie zakupiłem, bo sprawdziłem, że interesujące mnie loty/daty i tak nie mają atrakcyjnych cen. Ale jeśli zniżka 40 euro za wycieczkę (liczę 4 loty tak jak ktoś pokazywał) może być dla kogoś fajnym powodem do wstania z fotela w weekend i zobaczenia czegoś po drugiej stronie kontynentu, to tylko przyklasnąć.
Kiedyś na forum było wiele wątków/relacji z wycieczek pt. "Sandefjord/Sztokholm/Mediolan itd. za 38 zł loty z wyżywieniem", gdzie koledzy kupowali bilety w dwie strony za dyszkę, na miejscu poruszali się pieszo/stopem, jedli wałówkę z plecaka, a pieniądze wydawali jedynie na piwo. Dzisiaj te osoby są starsze, bardziej doświadczone i mają często większe wymagania co do komfortu, ale nie ma co zapominać o dawnych czasach i kogoś wyśmiewać.
27 ludzi lubi ten post.
correos uważa post za pomocny.

#113 PostWysłany: 10 Lut 2023 22:07 

Bardzo mądrze powiedziane, każdy kiedyś zaczynał od małych kroczków. Nawet po jakims czasie fajnie jest tak sentymentalnie wrócić do małych rzeczy i się po prostu cieszyć.
Kocham Polskie morze - szmat czasu tam nie byłem - zawsze tylko jakieś dalekie wojaże - wiec w przypadku lotów KRK-GDN za 4.80 PLN uważam za dobra cenę :) Na majówkę czy tam w czerwcu :)
Mam nadzieje ze takie promocje i akcje zainspirują innych do odkrywania większych Deali.
Dlatego to jest istotne żeby się nie naśmiewać a cieszyć.
Bo przecież kazda chwila jest magia sama w sobie.
Dobrej Nocy Panowie ;)

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 10 Lut 2023 22:30, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#114 PostWysłany: 11 Lut 2023 17:27 
Awatar użytkownika

Loty: 976
Kilometry: 2 165 218
złoty
-- 11 Lut 2023 17:27 --

Chyba już padło :-)
Od wczoraj znacznie wzrosły ceny.

Same fotki, czyli https://www.instagram.com/atamancia/
Blog o moich podróżach http://atamanka.pl uwaga, dużo zdjęć ;)

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 11 Lut 2023 18:14, edytowano w sumie 1 raz
zdublowany wpis
 Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 11 Lut 2023 18:14 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 87 277
niebieski
Poszło na peppera to już będzie po zawodach...
5 ludzi lubi ten post.

#116 PostWysłany: 11 Lut 2023 18:20 

Loty: 114
Kilometry: 185 081
Godzinę temu jeszcze dało się kupić bilety FR taniej o 10 euro niż na stronie.

#117 PostWysłany: 12 Lut 2023 01:01 
Awatar użytkownika

złoty
Do tego Ryanair na niektóre rezerwację nakłada dość śmieszne potwierdzenie tożsamości oraz opłatę ok. 2 zł.

Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 12 Lut 2023 01:12 

Loty: 58
Kilometry: 151 005
Ja kupiłem WMI-STN-LGW-FNC-LIS-TFS-MAD-BGY-MXP-BUD-WMI za 700 zł za 2 pax, zakładki bezpieczne nawet jak się coś wysypie, także jeszcze idzie coś skleić
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#119 PostWysłany: 12 Lut 2023 02:39 
Awatar użytkownika

złoty
A ja Maderę za 21 eur ;-)

Relacje PM off
travellista lubi ten post.

#120 PostWysłany: 12 Lut 2023 08:46 
Awatar użytkownika

złoty
Nie ma co się wyżywać na tej zniżce, raz się leci za 2 złote, raz za 2 tysiące.
Ja na przykład nigdy nie byłem w Świnoujściu i pomimo pełnego kalendarza to ten temat mnie zmobilizował żeby zmontować tam 24-godzinówke.
4 ludzi lubi ten post.

[ 226 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości