forum logo

Forum strony Fly4free.pl

Tanie latanie, Tanie bilety lotnicze
Obecny czas: 30 Wrz 2014 17:50

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)





Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:08 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
witam wszystkich!
czy ktos z was moglby mi pomoc? wybieram sie do mojego meza w odwiedziny na Korsyke,chce z Warszawy leciec liniami LOT do Nicei a potem z Nicei do Figari na Korsyce,chce zapytac Was o lotnisko w Nicei,czy to jest duze lotnisko,nie znam jezyka francuskiego,po angielsku cos wydukam,czy jak dolece z Warszawy do Nicei i bede musiala sie tam przesiasc na drugi lot,czy dam sobie rade?lecialam juz wczesniej ryanairem do Pizy,tam lotnisko w porzadku nie bylo opcji ze sie zgubie,pomozecie?podpowiecie cokolwiek ci ktorzy juz z lotniska w Nicei latali?pozdrawiam ania
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:15 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Cze 2013
Posty: 635
Loty: 217
Kilometry: 474 993
Byłem kilka dni temu. Lotnisko spore, ale do ogarnięcia. Ma dwa terminale blisko siebie. Zwróć na to uwagę.
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:31 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
dziekuje przemos,u nas na okeciu jest tak ze pomimo tego iz lotnisko jest duze to w zasadzie po odprawie sprawa staje sie dziecinnie prosta,wszystko jest czytelne wiadomo gdzie sie udac itp.czy tam tez jest wszystko rozpisane "czarno na bialym" jesli wyladuje w nicei i przesiadam sie na airfrance do figari musze przechodzic jeszcze raz odprawe?
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:32 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Cze 2013
Posty: 635
Loty: 217
Kilometry: 474 993
Musisz przejść odprawę jeszcze raz. AirFrance widziałem na T2. Lotnisko jet b.przyjazne, coś ala Okecie. Dasz radę :)
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:36 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
aha,ok dziekuje za pomoc :)
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:45 

Rejestracja: 10 Lis 2013
Posty: 16
Lotnisko w Nicei jest średnie i dosyć łatwo się po nim poruszać. Co prawda ze znajomością języka angielskiego u obsługi lotniska jest rożnie, ale myślę, że nie będziesz musiała z tego sprawdzać :) Nie powinnaś się zgubić, powodzenia!
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 16:54 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
bardzo dziekuje wam za podppwiedzi,podpowiedzcie jeszcze prosze bo nie wiem na ktora godzine kupic ten 2 bilet,samolot LOTU z warszawy do nicei w nicei laduje o 13:00,mam do wyboru kupic air france na korsyke o 14:30 a nast o 17:30,biorac pod uwage pierwsza godzine jest to 1,5 h zapasu a druga 4,5 h zapasu,wolalabym ten wczesniejszy wydaje mi sie ze w 1,5 h powinnam zdazyc sie przsiasc a nie chcialabym tez siedziec bezsensownie 3,5h i pluc sobie w twarz ze moglam kupic bilet na 14:30,czekam na wasze podpowiedzi,pozdrawiam, ania
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 17:01 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
przemos sluszna uwaga przylatuje na terminal 1 a odlatuje z terminlau 2,jaka to odleglosc miedzy jednym a drugim?jak tam sie dostane?
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 10 Gru 2013 18:41 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Cze 2013
Posty: 635
Loty: 217
Kilometry: 474 993
darmowy bus, jedzie 5 min
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 02 Lut 2014 14:54 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
Przemos mam pytanie,kupilam na skyscanner.pl bilety z Nicei do Figari(w bardzo dobrej cenie) przez strone tripsta.pl to sa bilety na wakacje ale mam pytanie odnosnie odprawy z airfrance,do Nicei przylece z LOTEM ale na Korsyke bede leciala liniami airfrance,orientujesz sie jak wyglada odprawa?troche sie martwie czy sobie poradze,dziekuje z gory za odpowiedz,pozdrawiam anka
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 04 Lut 2014 19:58 

Rejestracja: 16 Gru 2013
Posty: 125
Zbanowany
A jaki konkretnie problem z odprawą? Nie bardzo rozumiem...
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 22 Mar 2014 14:12 

Rejestracja: 02 Mar 2013
Posty: 22
problem dotyczy odprawy online,lepiej zrobic to przez internet bo na miejscu to juz w ogole porazka,nie znam francuskiego,nie wiem co i jak pewnie calkiem bym tam utonęla.chodzi o to czy online odprawa z airfrance jest podobna do tej przez ryanair?
Góra
 Profil PM off  
      
 Temat postu: Re: lotnisko w Nicei
PostWysłany: 22 Mar 2014 14:17 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Cze 2013
Posty: 635
Loty: 217
Kilometry: 474 993
Zrobisz ją bez problemu znając podstawy angielskiego przy samoobsługowym kiosku, obsługa podejdzie i pomoże.
Góra
 Profil PM off  
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
phpBB® Forum Software © phpBB Group